Este si un thread despre asta.
Nu-i vorba chiar de Google, dar ca noutate si inedit e OK: Google co-founder buys seat to outer space
Hehe, Serghei va deveni explorator spatial?
Probabil s-a saturat de Google Earth...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Google Trends arata mai multe informatii despre cautarile efectuate prin Google (adica un numar care se vrea un fel de indice de frecventa a cautarilor pentru termenii comparati - destul de inutil dupa parerea mea).
P.S. trebuie sa fiti autentificati in contul google pentru a avea acces la noile date. Stirea oficiala este aici.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Sunt curios ce schimbari o sa aduca Analytics.
Google le aduce o veste buna celor care au site-uri in Flash.
http://googlewebmastercentral.blogsp...-indexing.html
Sa speram ca o sa citeasca si JavaScript, ca sa pot folosi linistit AJAX fara atatea batai de cap
este mentionat acolo ca nu o sa indexeze java inca. de fapt cele 3 probleme enuntate de ei
1. Googlebot does not execute some types of JavaScript. So if your web page loads a Flash file via JavaScript, Google may not be aware of that Flash file, in which case it will not be indexed.
2. We currently do not attach content from external resources that are loaded by your Flash files. If your Flash file loads an HTML file, an XML file, another SWF file, etc., Google will separately index that resource, but it will not yet be considered to be part of the content in your Flash file.
3. While we are able to index Flash in almost all of the languages found on the web, currently there are difficulties with Flash content written in bidirectional languages. Until this is fixed, we will be unable to index Hebrew language or Arabic language content from Flash files.
Inca o stire tot pe aceasta tema din ziarul Ziua:
Adobe desface continutul Flash al site-urilor pentru motoarele de cautare
eu am un site flash indexat de vreun an. exemplu aici
nu despre asta e vorba?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)