Eu doar atat ma intreb?!??!?
Cum se intampla de aveti aceleasi rezultate ca si google pe locuri mari cum ar fi de la 150 incolo.
Hai sa zicem ca in primele 10 pozitii e coincidenta... ati facut voi un algoritm care rupe , dar cum se explica faptul ca aveti aceleasi rezultate ca si gugal de la locul 150 incolo sau de la locul 300 incolo...
Deja acolo e imposibil dupa orice logica de om intreg la bibilica sa fie aceleasi rezultate chiar si pentru "algoritmi gemeni".
Eu nu ma mai bag in astfel de topicuri, desi initial am avut o parere neutra spre OK despre acest motor de cautare. Am crezut ca totul va fi la vedere.. folositi Google API si asta este... nu ne ascundem dupa degete.
Insa ceea ce vad acum, ca vi pe acest forum "sa vinzi castraveti gradinarului" mi se pare o prostie ca sa nu spun magarie. Vorba lui mmariusel.. tu cred ca ai impresia ca noi am cazut de prin copaci.. ne-o traznit si ne-o adunat pe toti talambii pe acest forum...
Parerea mea este ca ai profitat prea mult deja de bunatatea si buna-vointa unor membrii care ti-au raspuns sincer atunci cand ai pus unele intrebari, ca apoi sa vi inapoi si tot tu sa le dai lectii.
Macar de putin mai mult bun simt ai putea sa dai si tu dovada.
ma intreb daca are idee hutzu de cate servere multi-processors si terra de hard-uri ar avea nevoie un motor de cautare ca sa dea rezultatele asa repede..
Acest domn nu are nici macar cunostiinte elementare legate de inregistrarea unui domeniu, arhitectura unei baze de date si insista cu abureala lui cu cache.
Yoozila.ro nu merge de cateva zile.
Yoozila.com da rezultate IDENTICE cu google.com
La cautarea pe imagini, la fel, aceleasi rezultate (aceleasi poze, in aceeasi ordine) atat pe yoozila cat si pe google.
Domne tu ai un tupeu nerusinat sau iti bati joc de noi, sustinand in continuare ca nu va folositi de baza de date de la google? Eu zic ca sunt mult prea multe pagini scrise degeaba despre aceatsa "furaciune".
Din cate vad nici yoozila.com nu mai da niciun rezultat... cel putin nu la ora asta.
Yoozila nu este altceva decat un esec. Si totusi .. un esec mult prea mediatizat de mass-media.
Pana una alta ,celalalt fenomen al naturii, cuil se dezlantuie .Vad ca a avut o crestere semnificativa conform alexa .
Sigura diferenta e ca fata de yozilla, cuil chiar e un motor de cautare. Sigur, e la inceput, neexperimentat, naiv, stricat (momentan), dar e autentic.
Yoozila is currently under maintenance. Should be back online by saturday.
Se pare ca Yoozila are ceva probleme.
Care sambata? Sambata anul viitor?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)