www.yoozila.com - Asteptam feedback, inscrieti`va pentru private`beta.
- Atat deocamdata!
www.yoozila.com - Asteptam feedback, inscrieti`va pentru private`beta.
- Atat deocamdata!
Again? omg!
am dat sa fac o cautare si m-a trimis pe o pagina sa-mi fac cont ptr invitatie
Momentan versiunea actuala (Private Beta), nu permite cautarea decat pe baza de invitatie, inregistrativa cu incredere, adresa de e-mail va ramane in siguranta la noi, nu va vom teroriza cu mesaje sau altceva, din contra proprietarii celor 1000 de conturi (964 ramase) vor beneficia de acces la ultimile addon`uri care le va primi Yoozila.
Eram curios asa ca m-am inregistrat ...
aveti cateva functii dragute ( gen thumbnailuri ) care isi fac toti banii ( probabil mai devreme sau mai tarziu va veni si Google cu asa ceva )
Partea naspa e ca le luati de pe ThumbShots ...
Alta parte naspa e ca aveti reclame Google .. nu pentru mine in mod neaparat ci pentru credibilitatea voastra ...
Am cautat si eu pe motoru vostru: site:wikipedia.org
si se pare ca aveti toate paginile "indexate"
Ati crawluit voi atatea pagini ?
Ca sa fim intelesi ...
La cel mai basic nivel un motor de cautare inseamna o baza de date de genul: url pagina | continut pagina si in momentul in care cineva cauta ceva se pune in miscare un algoritm care face un ranking/score al fiecarei pagini in parte si le pozitioneaza dupa acest scor
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Nu am avut rabdare/timp sa citesc atatea pagini ...
Crawl`u nu e o problema ... cu ceva bani nu e o problema nici stocarea datelor ( ma refer la zeci si zeci de servere ) .. algoritmu e cel mai complicat de realizat .. dar incetu cu incetu .. se poate realiza si acela ...
Lucrez de ceva timp printre picaturi la un astfel de algoritm cu aproximativ 10000 de pagini indexate de pe diferite site-uri .. numai ca mai am ceva mai mult de lucru ...
intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat cand o sa fie gata macar in proportie de 50% voi lansa pe net beta`u ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Se pare ca s-a facut o confuzie, suntem in Private Beta cu versiunea actuala a Yoozila, nu versiunea 1 care este un cross-meta search, prima versiunea a fost pentru testele noastre in special, reclamele la fel de test, rugamintea mea este sa incercati/testati versiunea actuala a Yoozila (www.yoozila.com) si sa ne spuneti parerea. Multumim,
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)