Pagina 11 din 12 PrimulPrimul ... 9101112 UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 125

Subiect: Yoozila - Un nou motor de cautare romanesc!

Afișare hibrid

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

Era mai mult o intrebare retorica cea legata de servere. Eu nu sunt nici pro nici impotriva acestui proiect. Era recomandat sa explicati modul de functionare de la inceputul prezentarii acestui motor de cautare. Ati mai scris o data ca veti schimba platforma motorului de cautare, dar deocamdata rezultatele cautarilor sunt oferite tot cu ajutorul Google.

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    35

Implicit

ma bucur sa aud ca vreti sa faceti asta
    Cand va afisa alte rezultate, inafara de cele ale google sau in alta ordine macar inseamna ca ati inceput munca.

hutzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit Next Yoozila

Citat Postat în original de B3aT Vezi Post
    ma bucur sa aud ca vreti sa faceti asta
    Cand va afisa alte rezultate, inafara de cele ale google sau in alta ordine macar inseamna ca ati inceput munca.
    Versiunea a doua va fii diferita si ca design, deci se va observa diferenta (versiunea actuala este una pentru teste de marketing, sa vedem daca este o anumita priza la public... si alte diferite teste), printre lucrurile pe care le pregatim este si un serviciu API si doua servicii de advertising cum sunt AdWords si AdSense, noi avem obiectiv principal ca in urmatori 4-5 ani sa ajungem in top 4 cele mai folosite motoare de cautare din lume. Eu zic ca va fii cel mai mare proiect online din Romania.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de hutzu Vezi Post
    printre lucrurile pe care le pregatim este si un serviciu API si doua servicii de advertising cum sunt AdWords si AdSense, noi avem obiectiv principal ca in urmatori 4-5 ani sa ajungem in top 4 cele mai folosite motoare de cautare din lume. Eu zic ca va fii cel mai mare proiect online din Romania.
    Bogdan Hutuleac a mai precizat pentru [] ca pana la sfastitul acestui an doreste sa implementeze noul motor de cautare si in Asia, iar apoi planurile de extindere vizeaza Franta, Germania si Statele Unite ale Americii.

va dorim mult succes.
    Ultima modificare făcută de Daniel; 23rd July 2008 la 21:19.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Domnule hutzu,

Din ce am citit prin acest post, dvs nu aveti habar despre ce face "search engine-ul" dvs. La inceput ati spus ca foloseste API-ul Google, dupaia v-ati gandit ca suna mai smecheresc sa ziceti ca ati indexat cache-ul Google, iar acum spuneti ca e complet independent. Practic ... acesta nu este un search engine, este un "ceva" useless. Spunea cineva mai inainte ca un search engine, este acela cu un crawler propriu, propriul algoritm de afisare al rezultatelor si nu in ultimul rand baza de date proprie. Sunt de acord 100%. Dvs., stimabile unde le tineti pe-"astea" ? Ati mintit ca aveti un Crawler propriu... da ma gandesc la ce il folositi ca doar dvs. ati utilizat si inca utilizati (desi afirmati ca nu ) API-ul Google.
    Incercati totusi sa nu mai scoateti cuvintele alese din sifonier pentru ca nu prea stiti sa le folositi si nu se preteaza pentru un director la "ditamai" compania. Ati face bine sa faceti niste cursuri de perfectionare a limbii romane (exista asa ceva ?) pentru ca aveti probleme mari in exprimare (gramatica, dezacorduri .. etc etc ).
    Aveti ambitie din cate observ, dar va ambitionati degeaba...
    O seara placuta!

hutzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th April 2008
    Posturi
    37
    Putere Rep
    33

Implicit

@Casperel - citesti printre randuri

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca eu citesc printre randuri... inseamna ca dvs., care aveti "ditamai" compania .. va duceti la servici doar ca sa va luati salariul. Sunteti total pe dinafara cu tot ceea ce este in spatele site-ului. Spuneti mereu ca nu ziceti ce "tehnica" folositi pentru a nu afla concurenta. Zau ? Doar nu s-o lua Google dupa voi mai talentatilor ?
    Daca va considerati profesionisti ... puneti unul dintre programatori sa vorbeasca din punct de vedere tehnic, chiar aici pe forum.
    Aveti gura mare.. ca in rest...

@Domenii: imi place tonul ironic )
    Ultima modificare făcută de casperel; 23rd July 2008 la 21:18.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

si eu care credeam ca vorbea serios

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

nu-i nici o ironie(de data asta).
    dar stau si ma gandesc unde ar fi google acum daca baietii aia doi ar fi avut entuziasmul d-lui Hutuleac.
    @hutzu evitati sa raspundeti la orice intrebare despre "motor", dar ne puteti spune de ce pana nu demult pe siteul dvs aparea
    index : 6.993.447.266 web pages
    , iar astazi afirmati doar
    Citat Postat în original de hutzu Vezi Post
    Yoozila aceasta a indexat cache-ul de la Google, deci rezultatele din cache nu paginile intreagi
    nu sunt contradictorii aceste 2 afirmatii?
    mai e nevoie sa dau citate din posturi anteriare, in care afirmati alte lucruri vadit contradictorii?
    si, daca sunteti dragut sa raspundeti la o intrebare personala: ce varsta aveti?
    felul in care va manifestati ne duce pe unii cu gandul la entuziasm tineresc, entuziasm pe care multi dintre noi regretam ca l-am pierdut odata cu inaintarea in varsta.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

@hutzu, sincer, dar nu ai nici o treaba cu ceea ce inseamna un motor de cautare. Eu zic sa lasi pe cineva de la tehnic care a lucrat la script sa vorbeasca aici... cica a indexat cache-ul de la google....
    Sunt 12 pagini scrise aici si tot nu ati raspuns la 3 intrebari elementare.
    - aveti robot PROPRIU?
    - aveti baza de date PROPRIE?
    - aveti algoritm cu care sa faceti cautarea in baza de date?

Eu am impresia ca vroiati sa faceti altceva. Luati un API de la Google, il modificati la design sa para ca e ceva original, ii faceti reclama... si dupa ce prostiti lumea lansati un serviciu gen "Aawords" si "Adsense" ca sa faceti bani.. pai asa lansam si eu 10 servicii de "adsense". M-am gandit sa fac si eu asta in viitor, dar asta dupa ce imi pun la punct PROPRIU motor de cautare cu PROPRIA baza de date.

Pagina 11 din 12 PrimulPrimul ... 9101112 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Baluba - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th January 2009, 20:59
  2. Nameseek.Eu --- Motor cautare romanesc!
    De cipcip în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 45
    Ultimul Post: 10th July 2008, 01:04
  3. Cel mai bun motor de cautare romanesc
    De radupaco în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 4th May 2008, 09:19
  4. Un nou motor de cautare romanesc
    De aricius2000 în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th November 2006, 02:15
  5. dodo.ro - Motor de cautare romanesc