Îți mulțumesc pentru efort, într-adevăr, redirectările vor fi procesare corespunzător, toate statusurile de la crawling sunt salvate și vor fi aplicate după ce închei faza de descoperire. Datele mă vor ajuta la analiza de ansamblu și relaționare, după care în mod normal astfel de cazuri ar trebui să nu mai apară.
Cu așezarea, interesant cum se vede prin ochii altuia, foarte important feedback. Eu am considerat că așezându-le așa, utilizatorul le scanează vizual și se oprește asupra ceea ce ii se pare că este ce ii trebuie. În condițiile în care mai multe site-uri sunt relevante pentru ce-i trebuie, am încercat să evit să-i spun eu, site-ul ăsta și atât.
Fiecare om este diferit iar lista clasica, crează impresia că doar primul site e bun, ceea ce amândoi știm că nu este o regulă. Pe mobil sunt limitat de spațiu așa că sunt în listă. Să vedem ce părere au și alții, dar într-adevăr, mi-am pus și eu problemele astea, de aceea am ajuns la nevoia de a comunica aici, pentru a vedea ce părere au chiar potențialii utilizatori, singura părere care de fapt contează.
Cu greșelile, nu sunt decis în privința variantei, este un detaliu pe care-l voi lua în considerare în funcție de cerere.

Răspunde cu citat