Vezi Rezultate Sondaj: Pentru căutările care au oferit rezultate, acestea au fost:

Alegători
12. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Foarte relevante

0 0%
  • Așa și așa

4 33,33%
  • Total pe lângă

8 66,67%
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: vidi.ro - Cel mai rapid motor de căutare românesc

Afișare hibrid

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Cautarile pe care le-am facut sunt cam departe de adevar, dar no .. nu e Google si tu ai algoritmii tai .. insa partea buna este ca mi-am gasit site-urile pe acea prima pagina a ta.

Partea proasta este ca am gasit si un site care nu mai este live de vreo 2 ani. El este redirectat catre alt site, iar la cautarea "x", pe prima pagina la tine am gasit si site-ul nou si site-ul vechi, deci poate ar fi mai ok daca ai scoate din index rezultatele pe care nu le-ai mai gasit la ultimele 2-3-5 crawlari.

Asezarea lasa de dorit pe desktop, adica habar n-ai care sunt rezultatele cele mai relevante si care sunt mai putin relevante.

Iar la o cautare cu o greseala de tastatura, rezultatele sunt 0. Nu stiu daca e cel mai ok asa..
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

AlexD este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th September 2019
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Partea proasta este ca am gasit si un site care nu mai este live de vreo 2 ani. El este redirectat catre alt site, iar la cautarea "x", pe prima pagina la tine am gasit si site-ul nou si site-ul vechi, deci poate ar fi mai ok daca ai scoate din index rezultatele pe care nu le-ai mai gasit la ultimele 2-3-5 crawlari.

Asezarea lasa de dorit pe desktop, adica habar n-ai care sunt rezultatele cele mai relevante si care sunt mai putin relevante.

Iar la o cautare cu o greseala de tastatura, rezultatele sunt 0. Nu stiu daca e cel mai ok asa..

Îți mulțumesc pentru efort, într-adevăr, redirectările vor fi procesare corespunzător, toate statusurile de la crawling sunt salvate și vor fi aplicate după ce închei faza de descoperire. Datele mă vor ajuta la analiza de ansamblu și relaționare, după care în mod normal astfel de cazuri ar trebui să nu mai apară.

Cu așezarea, interesant cum se vede prin ochii altuia, foarte important feedback. Eu am considerat că așezându-le așa, utilizatorul le scanează vizual și se oprește asupra ceea ce ii se pare că este ce ii trebuie. În condițiile în care mai multe site-uri sunt relevante pentru ce-i trebuie, am încercat să evit să-i spun eu, site-ul ăsta și atât.

Fiecare om este diferit iar lista clasica, crează impresia că doar primul site e bun, ceea ce amândoi știm că nu este o regulă. Pe mobil sunt limitat de spațiu așa că sunt în listă. Să vedem ce părere au și alții, dar într-adevăr, mi-am pus și eu problemele astea, de aceea am ajuns la nevoia de a comunica aici, pentru a vedea ce părere au chiar potențialii utilizatori, singura părere care de fapt contează.

Cu greșelile, nu sunt decis în privința variantei, este un detaliu pe care-l voi lua în considerare în funcție de cerere.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Zuzuka - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 11th January 2009, 15:36
  2. Yoozila - Un nou motor de cautare romanesc!
    De hutzu în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 124
    Ultimul Post: 25th July 2008, 01:01
  3. Cel mai bun motor de cautare romanesc
    De radupaco în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 4th May 2008, 09:19
  4. Un nou motor de cautare romanesc
    De aricius2000 în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th November 2006, 02:15
  5. dodo.ro - Motor de cautare romanesc