Mai, s-a dat o intrebare...la care poti raspunde sau nu. Dar daca tot raspunzi, e bine sa te tii de subiect.
Deja e filozofie.
Intentia mea a fost sa vad de ce utilizatorii romanai (useri obisnuiti sau webmasteri) folosesc optiunea respecitva.
Nu ma intereseaza google.com. In nici un fel.
Ma interesa faptul ca, daca folositi acea optiune sa imi spuneti si mie de ce...
Dar evident ca trebuie despicat firul in patru, ca sa ne scuzam ca nu am inteles intrebarea.
Nu e nici un studiu destept. E doar un chestionar care ar fi trebui sa ma lumineze pe mine.
Ca sa iti dai seama ca vb de lucruri diferite. Sper sa iti dai seama, dupa n posturi pe forum.intrebare, de ce majoritatea au precizat de google.com? de ce?
Nu sint interesat de ce majoritatea au precizat de google.com. Ma interesa google.ro si ce optiuni aveti. Iar daca aveti optiunea aleasa ptr. *pagini din România sa imi spuneti de ce.
Deja imi pare rau ca fac astfel de topicuri, nu e primul esuat. Se da o intrebare la care se cere da, nu sau ba si explicatii ptr ele.
De primit primesc interpretari ale prietenilor care considera ca am o atitudine deplasata atunci cand insist pe faptul ca sinteti (unii) pe langa subiect sau strategii inchipuite de marketing.
Nu am intentionat sa fac marketing cu subiectul asta si nici sa aduc ofense unora. Am facut o comparatie pe baza unor raspunsuri.
Iskander as vrea ca ceea ce postezi pe forum sa fie la fel sau pe cat se poate de asemanator cu ceea ce vb pe messenger.![]()