E foarte simplu. Da o fuga in thumbshots.org si o sa vezi ca iti furnizeaza thumbnail-uri doar pentru site-urile care sunt prezente in DMOZ.
Ai alternative la Alexa. Punctul 6 e relevant pentru tine.
E foarte simplu. Da o fuga in thumbshots.org si o sa vezi ca iti furnizeaza thumbnail-uri doar pentru site-urile care sunt prezente in DMOZ.
Ai alternative la Alexa. Punctul 6 e relevant pentru tine.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Oh. Mea culpa, nu am citit bine ce scria pe acolo.
...stau extrem de prost la engleza.
Mersi pentru incercarea de ajutor, am schimbat pe Artviper dar nu merge (inca) poate trebuie sa ma aprobe ei, desi nu am vazut nicaieri pe acolo ceva ce sa ma faca sa cred ca este asa.
...celalalt ofertant poti sa-l scoti de acolo, intre-timp ofera doar servicii platite si el, ca si Alexa dealtfel
...sa vedem poate mai apare ceva nou.
Ciao
oh, sorry!
...eu am ajungeam tot timpul pe siteul cu signup la plans
mea culpa
cinspe' mii de pop up - urasc chestia asta
Uite aici site facut cu Google API. A mai ramas sa gasesc o modalitate sa bag cautarile recente in db si sa le afisez ... cand voi avea timp si de asta
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
Poate ca nu vad eu padurea de copaci, insa, care este rostul unui motor de cautare bazat pe altul???
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
am dat un search pe bancuri....ca asta face lumea in pauza la servici...si pot sa zic ca mai ai mult de lucru la relevanta....
Desi site-urile pe care le-a furnzat contin cuvantul banuri ele nu trebuiau afisat pe prima pagina. Eu ma asteptam sa vad site-uri ca lumea de banuri cum retureaza google si nu ceva portaluri de care nu a auzit nimeni si o groaza de directoare web. Doar pentru ca cuvantul bancuri in meta description nu e un motiv suficient de bun sa le afisezi:
cateva perle:
ON Line - Ghidul Tau pe Internet
Portal web ce cuprinde o serie de servicii printre care: cursul valutar, vremea, matrimoniale, anunturi gratuite,umor,bancuri,programe tv,ziare si reviste ...
International/World :: Pagina ta de start pe internet
Portal si Director de linkuri cu motor propriu de cautare, anunturi gratuite, bancuri pe categorii, jocuri online, sonerii polifonice si monofonice, ...
Hardware Software :: Pagina ta de start pe internet
Portal si Director de linkuri cu motor propriu de cautare, anunturi gratuite, bancuri pe categorii, jocuri online, sonerii polifonice si monofonice, ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)