e urat, plin de reclama si seamana tare cu google. in rest...
am dat sa caute cateva chestii, e jenant, nu va rezista.
e urat, plin de reclama si seamana tare cu google. in rest...
am dat sa caute cateva chestii, e jenant, nu va rezista.
Ultima modificare făcută de add; 20th July 2007 la 12:38.
am un magazin online inscris in kaboo si constat ca de 2 luni e cel mai bun referer al siteului - deci kaboo e best![]()
am incercat sa adaug un shop... dar nema contact de la ei .. mai sunt alive ?
probabil ca inca sunt ocupati cu spamatul google
Cred ca e "default" site-ul kaboo.ro si ca merge pe vechea idee AdSense pe care s-ar putea sa o stiti (sau nu):
-- vizitatorul incepator de pe web da clic pe link-urile albastre de cele mai multe ori
Degeaba serviti reclame cu link-uri de diferite culori extra-ultra-super; puneti link-uri de culoare albastra in reclame si cred ca veti fi multumiti de rezultat.
Pe aceeasi idee merge si kaboo.ro: link-uri default, aspect similar cu Google si nimic mai mult.
"Daca omul nu cere mai mult, de ce sa-i ofer eu mai mult?" ar fi sloganul Kaboo.
In mod similar: Google are inregistrat aspectul paginii de index si cel de SERPS. Daca ii anunta vreun binevoitor, poate se lasa colegii de la Kaboo.ro de practica utila omului: ctrl+c, ctrl+v.
Vrei site la fel cu kaboo.ro? Vezi kaonsoftwares.com/price-comparison-script.html .
Vreau sa fiu carcotas .... nu bun
cautat mp3 player si am pus in coada dupa mp3 player diferite nume Sonique , magazinumeu chestii care ma interesau pe mine
nu s-a modificat sub nici o forma rezultatele .... la fiecare cautare rezultatele au fost aceleasi si in aceeasi ordine ..... alt motor varza.
Google remains the best
we are still searching for the second Larry Page or Sergey Brin
Ultima modificare făcută de happyosucr; 22nd May 2008 la 00:38.
sincer e cam enervant acest motor de cautare, peste tot dau de el x(
Atunci ajuta-i sa nu mai apara in Google: http://www.google.com/contact/spamreport.html
Am propus 3 magazine online. N-am primit vreodata un raspuns de la ei.
Sincer ma intreb pe ce baza inscriu, daca inscriu ceva...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)