Rezultate 1 la 10 din 164

Subiect: Jingle.ro - Motor de cautare romanesc pentru produse

Afișare hibrid

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Prietenos in sensul ca ar trebui sa fie ceva produse sau link-uri spre categorii, etc pe homepage. Este cam goala pagina. Si mie mi s-a parut ciudat cand am intrat pe el. Arata ca si cum nu s-ar fi incarcat complet site-ul, lumea se asteapta sa fie ceva content in mijlocul paginii. Pune cele mai vizitate produse, cele mai noi, cele mai mari reduceri, etc
    Signatura lipsa

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Prietenos in sensul ca ar trebui sa fie ceva produse sau link-uri spre categorii, etc pe homepage. Este cam goala pagina. Si mie mi s-a parut ciudat cand am intrat pe el. Arata ca si cum nu s-ar fi incarcat complet site-ul, lumea se asteapta sa fie ceva content in mijlocul paginii. Pune cele mai vizitate produse, cele mai noi, cele mai mari reduceri, etc
    Acum e mai ok cand intri pe el?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de focus18 Vezi Post
    Super util ,felicitari .
    Merci, dar nu prea ma ajuta.

Citat Postat în original de Dragoș Vezi Post
    Daca google avea designul siteului tau atunci noi astazi optimizam pentru bing si yahoo.
    Daca siteul tau ar avea designul google atunci ar musca dintr-o felie mare a tortului.
    Dar daca google ar avea designul bing si yahoo designul google, noi pentru cine am optimiza?
    Acum serios, la ce design google te referi, cu ce e el mai prejos decat yahoo sau bing, si cu ce ma ajuta pe mine sa fac jingle.ro sa arate mai bine?
    Caut cu jingle.ro.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Dar daca google ar avea designul bing si yahoo designul google, noi pentru cine am optimiza?
    Acum serios, la ce design google te referi, cu ce e el mai prejos decat yahoo sau bing, si cu ce ma ajuta pe mine sa fac jingle.ro sa arate mai bine?
    -> Arhiva evolutiei celor 2 siteuri (bing nu intra in discutie intrucat in perioada asta era domeniu parcat)
    Google (a ramas constant minimalist fara a ingramadi deloc prima pagina, exact cum e si astazi, fara negru, galben sau alte combinatii)
    Yahoo! sau Yahoo! (s-a schimbat in randuri repetate)

Sau telefoanele Samsung din punctul meu de vedere sunt mai bune decat Iphone, in schimb un Iphone arata net superior ca si design si aspect fata de un Samsung. Si chiar si asa cu numar restrans de modele, cu performante uneori inferioare reusesc sa vanda.

Sper ca ai inteles de ce e important sa ti cont si de design. Ca si programare mi se pare gorgeous.

- La unele cautari sunt putin fortate rezultatele, as prefera mai putine dar mai precise pe cautarea mea.
    D R G

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

exact cum e si astazi, fara negru, galben sau alte combinatii
    Headerul de la google e gri inchis acum.

- La unele cautari sunt putin fortate rezultatele, as prefera mai putine dar mai precise pe cautarea mea.
    La motoarele de cautare e intotdeauna o problema de balanta intre precision si recall. Poti sa-mi spui te rog la ce queryuri te referi?

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    De acord, asta voiam si eu sa zic. Scoate placeholder-ul de la input..
    Am facut sa dispara cand dai click. Si by default e selectat, astfel incat daca incepi sa scrii fara sa dai click, se sterge.
    Caut cu jingle.ro.

DRG
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Headerul de la google e gri inchis acum.
    Ala e doar un meniu, nu fundal. Ca si design eu zic ca trebuie schimbat. Propun sa faci un nou topic cu vot, astfel o sa vezi cati considera ca designul trebuie imbunatatit si cati il prefera pe cel curent in defavoarea unuia nou.

Citat Postat în original de puthre
    La motoarele de cautare e intotdeauna o problema de balanta intre precision si recall. Poti sa-mi spui te rog la ce queryuri te referi?
    "Tricou verde" - apar niste creioane colorate sau carioci pe primul rand. (Nu e foarte important, le pot ocoli dar daca ai reusi sa faci o selectie mai precisa te-ar ajuta si in alte cautari)
    "Pulover roz" - acelasi produs de foarte multe ori.
    D R G

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Ala e doar un meniu, nu fundal. Ca si design eu zic ca trebuie schimbat. Propun sa faci un nou topic cu vot, astfel o sa vezi cati considera ca designul trebuie imbunatatit si cati il prefera pe cel curent in defavoarea unuia nou.
    Poti alege intre doua designuri. Nu poti alege intre un design care exista, si unul care inca nu exista. Sunt de acord ca trebuie imbunatatit, pentru ca altfle nu as fi cerut pareri pe forum. Intrebarea e: cum?

"Tricou verde" - apar niste creioane colorate sau carioci pe primul rand. (Nu e foarte important, le pot ocoli dar daca ai reusi sa faci o selectie mai precisa te-ar ajuta si in alte cautari)
    "Pulover roz" - acelasi produs de foarte multe ori.
    Am notat, thanks!
    Caut cu jingle.ro.

DRG
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Poti alege intre doua designuri. Nu poti alege intre un design care exista, si unul care inca nu exista. Sunt de acord ca trebuie imbunatatit, pentru ca altfle nu as fi cerut pareri pe forum. Intrebarea e: cum?
    E a doua oara cand raspunzi arogant pe baza interpretarii enuntului meu.
    Eu pot sa spun ca imi place designul unui site si nu trebuie schimbat, sau ca nu-mi place si trebuie schimbat, e atat de greu sa intelegi ce am zis eu?

Chiar nu cred ca pe tine te procupa mai mult sensurile cuvintelor dintr-un enunt decat esenta problemei.

Am incercat sa te ajut cu parerea mea. Nu sunt designer, dar iti pot spune ca pe mine ca si utilizator al siteului designul ma lasa rece, pe de alta parte ce stie sa faca siteul e gorgeous si ma impresioneaza, din acest motiv tot insist ca merita un aspect mai bun.

Intrebarea e: cum?
    Cel mai simplu raspuns: daca vrei sa dezvolti siteul si nu doar pentru a-ti aprofunda cunostintele de programare apeleaza la un designer. O pagina home si una pentru cautare nu o sa coste atat de mult incat sa nu-ti permiti.
    D R G

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. motor cautare romanesc pentru produse
    De domd2u în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th February 2016, 21:50
  2. Scormoneste - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th March 2009, 17:30
  3. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2