Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Re-postare articole vechi

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Re-postare articole vechi

Salutare,

Lucram de cateva luni la un plugin cool : http://wordpress.org/plugins/tweet-old-post/ care te ajuta foarte in detaliu sa re-postezi articolele vechi pe retelele sociale ( twitter/ facebook/ linkedin ).

Ce parere aveti ? Va este de ajutor ?

Avem useri care aproape si-au dublat traficul cu acest plugin :

http://www.youtube.com/watch?v=YOnlWmyO3VU
    http://www.youtube.com/watch?v=M4I31KsGk2M
    http://webloggerz.com/revive-old-blo...-plugin-review
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Apex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Implicit

Foarte interesant acest plugin. Numai ca, pentru rezultate cu adevarat vizibile, ar trebui ca si conturile pe retelele de socializare sa aiba un numar cat mai mare de followeri.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Apex Vezi Post
    Foarte interesant acest plugin. Numai ca, pentru rezultate cu adevarat vizibile, ar trebui ca si conturile pe retelele de socializare sa aiba un numar cat mai mare de followeri.
    Tare-s curios cu ce oferta apari in marketplace.
    Retired

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Ma bucur! Chiar acum lucrez la redactarea anuntului. S-ar putea sa te intereseze

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Implicit

Ati verificat oferta, domnule Cerga? Oricum, urat din partea dvs. sa-mi dati negativ doar pentru ca puteti. Inteleg ca daca erati dvs. administratorul forumului, nu as fi avut nici o sansa in marketplace. Dar uite ca, din fericire, nu sunteti. O seara placuta va doresc!

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Ati verificat oferta, domnule Cerga? Oricum, urat din partea dvs. sa-mi dati negativ doar pentru ca puteti. Inteleg ca daca erati dvs. administratorul forumului, nu as fi avut nici o sansa in marketplace. Dar uite ca, din fericire, nu sunteti. O seara placuta va doresc!
    Da, daca eram eu administrator nu as fi acceptat 15 posturi intr-o zi, dar cum nu-s nu e nicio problema. Dar de-aici pana la acuze aiurea e cale lunga
    Arunci gratuit acuze, nu e de la mine negativul. Cand am de dat negativ ti-l dau sa-l vezi.
    Daca ti-l dadeam anonim aveam destula minte sa nu-ti si comentez, nu crezi?

Bafta cu vanzarea
    Retired

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Ok, sa-nteleg ca nu sunteti dvs. cel care mi-ati dat negativ. V-as crede pe cuvant, numai ca la acest capitol nu am incredere nici macar in mine. Eu nu prea cred in coincidente, asta e problema. Sa vina negativul si comentariul in acelasi timp este ca si cum ai vrea sa extragi din prima o bila neagra dintr-un sac unde restul de 999 sunt bile albe, sau poate mai rau de atat, cine stie. In fine...

Ideea e ca nu vad nimic rau in a posta de 15 ori in aceeasi zi, indiferent de intentii, atat timp cat postarile nu sunt de natura a incalca in vreun fel regulamentul acestui forum. As zice chiar ca nici administratorii/moderatorii acestui forum nu vad nimic rau in asta, devreme ce nu exista o astfel de interdictie. In orice caz, ori de cate ori cineva vrea sa vanda ceva, se gaseste altcineva care sa-l blameze intr-un fel sau altul. Dar paradoxul e ca toti suntem aici sa vindem ceva, inclusiv dvs. domnule Cerga. Prin comentariul dvs. imi vindeti ideea ca mai multe buline verzi = mai mult sarcasm si mai multe aere de superioritate. Insa va pot asigura ca nu exista nici o relatie de interdependenta intre numarul de buline verzi si ceea ce stie sa faca un utilizator al acestui forum. Cum, de altfel, nu exista nici o relatie de interdependenta intre numarul mare al celor care vor merge duminica la vot si ideea ca majoritatea are dreptate.

Multumesc, se pare ca am vandut site-ul. O seara placuta!
    Ultima modificare făcută de Apex; 31st October 2014 la 21:54.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Ok, sa-nteleg ca nu sunteti dvs. cel care mi-ati dat negativ. V-as crede pe cuvant, numai ca la acest capitol nu am incredere nici macar in mine. Eu nu prea cred in coincidente, asta e problema. Sa vina negativul si comentariul in acelasi timp este ca si cum ai vrea sa extragi din prima o bila neagra dintr-un sac unde restul de 999 sunt bile albe, sau poate mai rau de atat, cine stie. In fine...

Ideea e ca nu vad nimic rau in a posta de 15 ori in aceeasi zi, indiferent de intentii, atat timp cat postarile nu sunt de natura a incalca in vreun fel regulamentul acestui forum. As zice chiar ca nici administratorii/moderatorii acestui forum nu vad nimic rau in asta, devreme ce nu exista o astfel de interdictie. In orice caz, ori de cate ori cineva vrea sa vanda ceva, se gaseste altcineva care sa-l blameze intr-un fel sau altul. Dar paradoxul e ca toti suntem aici sa vindem ceva, inclusiv dvs. domnule Cerga. Prin comentariul dvs. imi vindeti ideea ca mai multe buline verzi = mai mult sarcasm si mai multe aere de superioritate. Insa va pot asigura ca nu exista nici o relatie de interdependenta intre numarul de buline verzi si ceea ce stie sa faca un utilizator al acestui forum. Cum, de altfel, nu exista nici o relatie de interdependenta intre numarul mare al celor care vor merge duminica la vot si ideea ca majoritatea are dreptate.

Multumesc, se pare ca am vandut site-ul. O seara placuta!
    Ma incluzi intr-o discutie care nu-si are nici locul nici rostul. Nu trebuie sa mi te justifici, dupa cum nu trebuia nici sa ma acuzi gratuit.

Multa bafta
    Retired

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Implicit

Ma incluzi intr-o discutie care nu-si are nici locul nici rostul. Nu trebuie sa mi te justifici, dupa cum nu trebuia nici sa ma acuzi gratuit.

Multa bafta
    Cine este cel care spune ca discutia nu-si are nici locul si nici rostul? Cine este cel care spune ca trebuie sa nu ma justific si sa nu acuz in mod gratuit? Cine poate avea o asemenea autoritate incat sa spuna ce trebuie si ce nu trebuie sa faca altcineva? Un raspuns corect la aceste intrebari v-ar oferi fara indoiala sansa de a va semna cu propriul nume pe acest forum.

Imi pare rau ca trebuie sa va ofer lamuriri suplimentare, dar vreau sa intelegeti ca ati dat o interpretare complet eronata comentariului meu. Nu este nicidecum o justificare, ci doar un simplu raspuns. Daca vi se pare cumva mult prea elaborat, asta poate pentru ca sistemul de referinta la care va raportati nu coincide cu al meu. Nu sunt eu de vina ca, in acceptiunea dvs., utilizatorii cu mai putin de 3 buline verzi ar trebui sa suporte bazaconiile unora dintre cei care si-au petrecut o buna parte din viata adunand mai multe. Inca o data, imi pare rau sa va dezamagesc, pe acest forum exista suficient de multi utilizatori care nu urmaresc obtinerea unei "bune reputatii", fiind total dezinteresati de pseudovalorile pe care aceasta le ofera. Iar dvs., stiind acum acest lucru, poate va veti reconsidera totusi comportamentul si nu veti mai actiona doar pe baza si conform etichetelor pe care in mod eronat le puneti celor cu mai putine buline verzi.

Nota Bene: Oricine poate fi indus in eroare, si este de iertat, dar a actiona in mod deliberat pe baza asa-ziselor valori atribuite in mediul virtual este cu totul si cu totul altceva.

Multa bafta va doresc si eu! Iar daca simtiti nevoia, putem continua aceasta discutie.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

.................
    Multa bafta va doresc si eu! Iar daca simtiti nevoia, putem continua aceasta discutie.
    Poate alta data si in alt loc. Sunteti off-topic...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Postare articole la schimb blog PR3
    De k-man în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th February 2014, 18:52
  2. Solicit postare gratuita articole fashion
    De Serban Cristian în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2014, 23:23
  3. Postare in directoare de articole
    De tottyovi în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th December 2013, 16:01
  4. Postare articole on line?
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2006, 21:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •