Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
Ma incluzi intr-o discutie care nu-si are nici locul nici rostul. Nu trebuie sa mi te justifici, dupa cum nu trebuia nici sa ma acuzi gratuit.

Multa bafta
Cine este cel care spune ca discutia nu-si are nici locul si nici rostul? Cine este cel care spune ca trebuie sa nu ma justific si sa nu acuz in mod gratuit? Cine poate avea o asemenea autoritate incat sa spuna ce trebuie si ce nu trebuie sa faca altcineva? Un raspuns corect la aceste intrebari v-ar oferi fara indoiala sansa de a va semna cu propriul nume pe acest forum.

Imi pare rau ca trebuie sa va ofer lamuriri suplimentare, dar vreau sa intelegeti ca ati dat o interpretare complet eronata comentariului meu. Nu este nicidecum o justificare, ci doar un simplu raspuns. Daca vi se pare cumva mult prea elaborat, asta poate pentru ca sistemul de referinta la care va raportati nu coincide cu al meu. Nu sunt eu de vina ca, in acceptiunea dvs., utilizatorii cu mai putin de 3 buline verzi ar trebui sa suporte bazaconiile unora dintre cei care si-au petrecut o buna parte din viata adunand mai multe. Inca o data, imi pare rau sa va dezamagesc, pe acest forum exista suficient de multi utilizatori care nu urmaresc obtinerea unei "bune reputatii", fiind total dezinteresati de pseudovalorile pe care aceasta le ofera. Iar dvs., stiind acum acest lucru, poate va veti reconsidera totusi comportamentul si nu veti mai actiona doar pe baza si conform etichetelor pe care in mod eronat le puneti celor cu mai putine buline verzi.

Nota Bene: Oricine poate fi indus in eroare, si este de iertat, dar a actiona in mod deliberat pe baza asa-ziselor valori atribuite in mediul virtual este cu totul si cu totul altceva.

Multa bafta va doresc si eu! Iar daca simtiti nevoia, putem continua aceasta discutie.