Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Re-postare articole vechi

Vizualizare arbore

Apex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Ok, sa-nteleg ca nu sunteti dvs. cel care mi-ati dat negativ. V-as crede pe cuvant, numai ca la acest capitol nu am incredere nici macar in mine. Eu nu prea cred in coincidente, asta e problema. Sa vina negativul si comentariul in acelasi timp este ca si cum ai vrea sa extragi din prima o bila neagra dintr-un sac unde restul de 999 sunt bile albe, sau poate mai rau de atat, cine stie. In fine...

Ideea e ca nu vad nimic rau in a posta de 15 ori in aceeasi zi, indiferent de intentii, atat timp cat postarile nu sunt de natura a incalca in vreun fel regulamentul acestui forum. As zice chiar ca nici administratorii/moderatorii acestui forum nu vad nimic rau in asta, devreme ce nu exista o astfel de interdictie. In orice caz, ori de cate ori cineva vrea sa vanda ceva, se gaseste altcineva care sa-l blameze intr-un fel sau altul. Dar paradoxul e ca toti suntem aici sa vindem ceva, inclusiv dvs. domnule Cerga. Prin comentariul dvs. imi vindeti ideea ca mai multe buline verzi = mai mult sarcasm si mai multe aere de superioritate. Insa va pot asigura ca nu exista nici o relatie de interdependenta intre numarul de buline verzi si ceea ce stie sa faca un utilizator al acestui forum. Cum, de altfel, nu exista nici o relatie de interdependenta intre numarul mare al celor care vor merge duminica la vot si ideea ca majoritatea are dreptate.

Multumesc, se pare ca am vandut site-ul. O seara placuta!
    Ultima modificare făcută de Apex; 31st October 2014 la 21:54.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Postare articole la schimb blog PR3
    De k-man în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th February 2014, 18:52
  2. Solicit postare gratuita articole fashion
    De Serban Cristian în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th January 2014, 23:23
  3. Postare in directoare de articole
    De tottyovi în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th December 2013, 16:01
  4. Postare articole on line?
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2006, 21:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •