Citat Postat în original de Apex Vezi Post
Ok, sa-nteleg ca nu sunteti dvs. cel care mi-ati dat negativ. V-as crede pe cuvant, numai ca la acest capitol nu am incredere nici macar in mine. Eu nu prea cred in coincidente, asta e problema. Sa vina negativul si comentariul in acelasi timp este ca si cum ai vrea sa extragi din prima o bila neagra dintr-un sac unde restul de 999 sunt bile albe, sau poate mai rau de atat, cine stie. In fine...

Ideea e ca nu vad nimic rau in a posta de 15 ori in aceeasi zi, indiferent de intentii, atat timp cat postarile nu sunt de natura a incalca in vreun fel regulamentul acestui forum. As zice chiar ca nici administratorii/moderatorii acestui forum nu vad nimic rau in asta, devreme ce nu exista o astfel de interdictie. In orice caz, ori de cate ori cineva vrea sa vanda ceva, se gaseste altcineva care sa-l blameze intr-un fel sau altul. Dar paradoxul e ca toti suntem aici sa vindem ceva, inclusiv dvs. domnule Cerga. Prin comentariul dvs. imi vindeti ideea ca mai multe buline verzi = mai mult sarcasm si mai multe aere de superioritate. Insa va pot asigura ca nu exista nici o relatie de interdependenta intre numarul de buline verzi si ceea ce stie sa faca un utilizator al acestui forum. Cum, de altfel, nu exista nici o relatie de interdependenta intre numarul mare al celor care vor merge duminica la vot si ideea ca majoritatea are dreptate.

Multumesc, se pare ca am vandut site-ul. O seara placuta!
Ma incluzi intr-o discutie care nu-si are nici locul nici rostul. Nu trebuie sa mi te justifici, dupa cum nu trebuia nici sa ma acuzi gratuit.

Multa bafta