Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Tehnici avansate de linkbuilding

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Discutam desigur.
    Pai normal ca se analizeaza, cand incep un nou site fiecare post care va fi facut este rezultatul unei analize facut pe cuvintele cheie (vb de afiliere), a concurentei pe acele cuvinte cheie, a profilului de linkuri a cee ce as putea face eu in plus fata de concurenta si mai bine. Nu intodeauna ce fac ceilalti e bine, acu na depinde de experienta, de esecurile din trecut de cat de bine se face analiza.
    Pe de alta parte stau si ma gandesc: cu atatea pande si pinguini ar trebui ca cei din locurile fruntase sa fie cat de cat filtrati, ar trebui sa fie numai site alese pe spranceana (vb de nise) deci ceea ce au facut au facut bine......
    Exceptiile nu se iau in considerare.

danielb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    24

Implicit

A copia concurenta se pare ca da rezultate bune, am fost copiat de cativa insi si se pare ca uneori am fost depasit la anumite cuvinte cheie, cu toate ca eu caut alte modalitati de a obtine link-uri bune(cum a zis si robyroy)... sunt altii care se uita la backlink-urile mele ca la meciurile cu Romania si incearca sa obtina si ei acele backlink-uri. Singura metoda buna ar fi sa cumperi link-uri scumpe cu pr mare, astfel nu si le-ar permite toti.

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

"Tehnici avansate de linkbuilding" - Consider ca sunt acele tehnici care se fac cu buget 0 si care difera (sau se adauga la cele traditionale) de cele pe care toti le fac sau le fac platind. Aici trebuie o analiza serioasa care sa inceapa de la analiza cuvintelor cheie, competitie (tot ce tine de ea)... Faptul ca multi au bugete mici, medii sau mari si cumpara la greu link-uri nu inseamna ca au "Tehnici avansate de linkbuilding" ci doar scot $$ si rezolva cazul cu putina strategie - text ancora, timpul de obtinere a backlink-urilor s.a.m.d

Mai este si varianta celor care au inceput acum multi ani cand au prins domenii bune, si-au facut suficiente relatii pe ro astfel incat sa faca rost de link-uri, sfaturi etc. La toate aceastea se adauga experienta fiecaruia in a calibra tot ceea ce se intampla off site.

Consider ca adevarata arta este sa urci cu un site in cautari fara sa fi nevoit sa platesti link-uri. Foarte putini sunt capabili sa lucreze fara sa bage bani. Este doar o parere si trebuie tratata ca atare.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Nu's sigur daca se incadreaza, n-as vrea sa deranjez pe cineva, dar mie asta mi se pare o tehnica destul de avansata:
    Ofer gratuit continut pentru site-ul tau

Cu mentiunea ca fiecare tehnica poate fi modificata, nu trebuie neaparat sa o copieze pe alta. (fara aluzii)
    Obtinerea de linkuri poate fi ascunsa in multe feluri, nu trebuie neaparat sa vezi doar "aceleasi metode pe care le foloseste toata lumea".

Un exemplu de metoda "avansata" - poti crea un scandal online, astfel incat multe ziare sa scrie despre site-ul tau sau despre actiunea de pe site-ul tau. Publicitatea negativa se uita, linkurile raman.
    Trust, but verify.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu vorbesc din teorie, ci din experienta, e opinia mea referitoare la linkuri!
    Cred ca exista o foarte mare diferenta intre obtinerea de link-uri pe .ro si pe.com.
    Cand ma refer la .com inseamna un site in limba engleza sau alte limbi

Exista 3 cai de a obtine link-uri.

1.Linkuri naturale
    Foarte greu de obtinut si conteaza nisa pe care este site-ul.
    Majoritatea site-urilor actuale au in spate webmasteri, care stiu importanta linkurilor, in nici un caz nu vei obtine link pe index sau alta pagina importanta, cel mult intr-un comment pe un blog (forum) sau in cazul fericit intr-un articol.
    De exemplu daca ai un blog (de sanatate, de review-uri etc) si scrii articole de calitate cu putin noroc poti obtine linkuri naturale. Dar nu vor veni de la site-uri cu autoritate!

2. Linkuri cumparate
    Este cea mai simpla metoda de a obtine linkuri, depinde de bugetul fiecaruia.
    Trebuie facuta o analiza a site-urilor de unde cumperi link-uri, conteaza relevanta, ip-ul, pozitia link-ului pe site sau cum il integrezi, durata de valabilitate a link-ului, etc.
    Chiar daca investesti bani, dar nu stii cat si cand sa cumperi, poti sa nu obtii rezultate.
    De exemplu, nu as cumpara link-uri pe 3 luni sau 6 luni, ci as alege valabilitate de timp cat mai mare.
    Pe .ro se pot cumpara link-uri de calitate la un pret rezonabil.
    Pe .com costa foarte mult, ai nevoie de mult mai multe linkuri si implicit un buget foarte mare. Am observat, pe .com multi prefera sa faca link exchange decat sa cumpere link-uri.

3. Schimb de linkuri
    Mi se pare cel mai greu de facut, dar poti avea rezultate bune fara a investi foarte multi bani. Doar timp si efort
    Poate fi facut cu un singur site sau avand o retea de site-uri in spate.
    a) Cu un singur site
    Iti stabliesti un nr maxim de link-uri si apoi pe masura ce site-ul creste, incerci sa cresti calitatea lor pastrand numarul maxim ales.
    De exemplu: ai PR0 vei fi nevoit sa schimbi cu PR0, in timp ajungi la PR1 sau 2, schimbi cu PR1 sau 2 si tot asa..
    Pe .ro mi se pare foarte dificil deoarece nu prea gasesti parteneri de link exchange.

b) Cu o retea de site-uri
    Nu recomand incepatorilor.
    Sunt site-uri care angajeaza personal doar pentru link exchange, prin deductie inseamna multa munca.
    - Trebuie sa stii cum sa faci, astfel incat sa nu sacrifici unele site-uri in detrimentul altora sau sa iti cada toata reteaua in SE.
    - De preferat sa faci schimb A-B-C, A-B-C-D sau schimb intre paginile interne.
    - Trebuie monitorizate tot timpul link-urile si site-urile cu care ai facut schimb. Te poti trezi cu tot felul de situatii si sa risti penalizare.
    Pentru a evita situatiile neplacute, chiar daca e mult mai bine sa faci schimb pe pagini interne, eu personal prefer sa fac schimb index / index.

danielb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    24

Implicit

Este o adevarata filozofie cu naturaletea link-urilor, d.p.d.v. google majoritatea metodelor sunt spam... chiar si comentariul lasat pe un blog...

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    264
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu vad asa:

1. Directoare de articole
    2. Commenturi pe bloguri
    3. Directoare web
    4. Retele de socializare - cu cat mai multe cu atat mai bine + youtube care iti da un dofollow in canal, G+
    5. Advertoriale cumparate
    6. Schimb de advertoriale 3 way (singura metoda de schimb de link-uri pe care o agreez)
    7. Sa faci continut atat de bun incat fara sa platesti, sa apari in blogroll(sitewide) pe diferite site-uri/bloguri (greu dar sanatos)
    8. advertoriale cumparate pe site-uri puternice...greu de copiat tehnica din cauza bugetului (aprox. 300-500 de euro un asa advertorial) (EX: (P) Greu de furat I - o productie Bitdefender pentru mobilul tau)
    9. Creezi o retea de site-uri, related, imprastiata pe provideri de hosting diferiti, cu ip-uri dedicate, pe care creezi continut, pe care le bagi in directoare, le promovezi...dupa care le folosesti la randul lor la promovarea site-urilor principale.
    10.... toate 9 de mai sus la un loc )

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

11. dupa cum spune si Dan, consultata foarte bine sectiunea:
    Oferte gratuite

Nu neaparat in ordinea scrisa de mine mai sus.
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lawrians Vezi Post
    Eu vad asa:

1. Directoare de articole
    2. Commenturi pe bloguri
    3. Directoare web
    4. Retele de socializare - cu cat mai multe cu atat mai bine + youtube care iti da un dofollow in canal, G+
    5. Advertoriale cumparate
    6. Schimb de advertoriale 3 way (singura metoda de schimb de link-uri pe care o agreez)
    7. Sa faci continut atat de bun incat fara sa platesti, sa apari in blogroll(sitewide) pe diferite site-uri/bloguri (greu dar sanatos)
    8. advertoriale cumparate pe site-uri puternice...greu de copiat tehnica din cauza bugetului (aprox. 300-500 de euro un asa advertorial) (EX: (P) Greu de furat I - o productie Bitdefender pentru mobilul tau)
    9. Creezi o retea de site-uri, related, imprastiata pe provideri de hosting diferiti, cu ip-uri dedicate, pe care creezi continut, pe care le bagi in directoare, le promovezi...dupa care le folosesti la randul lor la promovarea site-urilor principale.
    10.... toate 9 de mai sus la un loc )

11. dupa cum spune si Dan, consultata foarte bine sectiunea:
    Oferte gratuite

Nu neaparat in ordinea scrisa de mine mai sus.
    care din cele 10 puncte intra in categoria "tehnici avansate"?

Citat Postat în original de danielb Vezi Post
    Este o adevarata filozofie cu naturaletea link-urilor, d.p.d.v. google majoritatea metodelor sunt spam... chiar si comentariul lasat pe un blog...
    Da, majoritatea linkurilor sunt spam. Si nu e corect?

Comentariul lasat pe blog e "cel mai" spam. De ce nu comentezi fara link?

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    "Tehnici avansate de linkbuilding" - Consider ca sunt acele tehnici care se fac cu buget 0 si care difera (sau se adauga la cele traditionale) de cele pe care toti le fac sau le fac platind. Aici trebuie o analiza serioasa care sa inceapa de la analiza cuvintelor cheie, competitie (tot ce tine de ea)... Faptul ca multi au bugete mici, medii sau mari si cumpara la greu link-uri nu inseamna ca au "Tehnici avansate de linkbuilding" ci doar scot $$ si rezolva cazul cu putina strategie - text ancora, timpul de obtinere a backlink-urilor s.a.m.d .
    Deci, tehnicile cu buget 0 sunt avansate, cele pe bani sunt traditionale?

Consider ca adevarata arta este sa urci cu un site in cautari fara sa fi nevoit sa platesti link-uri. Foarte putini sunt capabili sa lucreze fara sa bage bani. Este doar o parere si trebuie tratata ca atare.
    Banuiesc ca tu esti un artist? Si lucrezi asa: "5 linkuri azi, 3 linkuri maine si tot asa", dar doar dai "comanda vocala"! Pentru ca daca incepi sa analizezi, sa cauti, sa redactezi content..... sa pui linkuri, atunci asta implica timp, si timpul costa bani!

Ne poti imparatasi si noua arta de a urca un site fara pic de munca si bani? Adica daca nu e "comanda vocala", cum e?

Sau tu nu consideri ca timpul tau costa bani? Faptul ca pierzi 20 de ore pt 2 linkuri, e gratis? E o arta?

Daca comanzi online un produs, si vezi ca e shipping-ul 10 ron, preferi sa te sui in masina sa mergi in magazin, ca e gratis? E o arta? Dar benzina+ timpul tau, sunt gratis?

Mai este si varianta celor care au inceput acum multi ani cand au prins domenii bune, si-au facut suficiente relatii pe ro astfel incat sa faca rost de link-uri, sfaturi etc. La toate aceastea se adauga experienta fiecaruia in a calibra tot ceea ce se intampla off site.
    Cum fac rost cei care au domenii bune de linkuri? sau de sfaturi = consultanta gratuita!

Adica eu daca am 10 domenii bune, vechi, obtin linkuri? Cum? Am cateva domenii bune, si cunosc persoane cu zeci de domenii bune, dar nici unul nu stie cum se primeste link pe baza de "bun" si "vechi". Consultata gratuita unde gasim?

Consultata (sfaturile) se refera la "experienta fiecaruia in a calibra tot ceea ce se intampla off site.". Interesanta fraza, dar nu pricep cum obtin linkuri prin calibrarea evenimentelor off site. Explici te rog?

Citat Postat în original de danielb Vezi Post
    A copia concurenta se pare ca da rezultate bune, am fost copiat de cativa insi si se pare ca uneori am fost depasit la anumite cuvinte cheie, cu toate ca eu caut alte modalitati de a obtine link-uri bune(cum a zis si robyroy)... sunt altii care se uita la backlink-urile mele ca la meciurile cu Romania si incearca sa obtina si ei acele backlink-uri. Singura metoda buna ar fi sa cumperi link-uri scumpe cu pr mare, astfel nu si le-ar permite toti.
    Copiatul concurentei este strategie de amatori. Cei care te-au depasit, au extra links, site mai bun on-page, anchore mai bune,....sau linkuri mai noi.

De ce ai impresia ca nu-si permit toti sa cumpere linkuri cu pr mare? E scump 1 link de 100 euro?
    Dar daca acel link face cat alte 20 de 10 euro?

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Tehnicile mai avansate tin de experienta fiecaruia. Acu sincer nu cred ca cineva ar dezvalui prea mult din secretele meseriei, din ceea ce stie el ca merge, metodele sale de a promova un site
    Meseria "se fura" prin diferite metode(vezi ahref) analizeaza ce a facut concurenta, ce fac alti, citeste printre randuri, pe forum se gasesc destule informatii nu nu mai pentru incepatari, totul e sa stii sa citesti printre randuri.
    Corect in proportie de 80%. Mai putin partea "bold".

Experienta si expertiza genereaza "tehnici avansate", si bineinteles informatia. Trebuie sa citesti tot ce e "nou", sa citesti printre randuri, si sa testezi!

Seoepdia e plin de sfaturi utile, dar cine are timp sa le citeasca?

Ce fac altii, sau concurenta e irelevant! Daca azi e ok, maine nu mai e. Chiar vrei sa dai vina pe concurenta cand site-ul tau cade sau dispare?

Da, sunt linkuri "usoare", dar la fel de usor iti distrugi si site-ul.

Atata timp cat 5 linkuri sunt mai bune decat 100, ce rost are sa analizezi concurenta?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    264
    Putere Rep
    30

Implicit

Tom, spune-ne tu te rog o tehnica avansata...eu nu fac seo asa avansat... una nu zece M-am gandit ca pot fi de folos tehnicile de LB enumerate de mine....
    Nu am clasificat pana acum seo avansat de seo neavansat...poate ma luminezi
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lawrians Vezi Post
    Tom, spune-ne tu te rog o tehnica avansata...eu nu fac seo asa avansat... una nu zece M-am gandit ca pot fi de folos tehnicile de LB enumerate de mine....
    Nu am clasificat pana acum seo avansat de seo neavansat...poate ma luminezi
    Pai atunci e posibil sa gresesti topicul. "Tehnici avansate de link building".

Nu stiu ce e amuzant in "seo asa avansat". sau in una nu zece? Tastezi gresit ca mine, sau te distrezi copios?

E amuzant ca nu faci seo avansat?
    E amuzant ca o solutie face cat 10?

Eu iti dau o "solutie" de a obtine linkuri unice pt site-ul tau, iar tu imi oferi in schimb? Din cate imi amintesc, trebuie sa oferi ca sa primesti, altfel e moka. Iar rude nu cred ca suntem!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ghid - Cum sa iti faci un site de micronisa fara cunostinte avansate
    De Serban Cristian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 10th November 2022, 20:55
  2. Se cauta programator wordpress cu cunostinte avansate SEO
    De Cristi G în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 20th September 2011, 16:11
  3. Tehnici de optimizare
    De crysty_23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th April 2009, 19:59
  4. Tehnici de optimizare non-conventionale
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 10:47
  5. Adsense - tehnici de imbunatatire a CTR si eCPM
    De Ioan Margineanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th March 2007, 19:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •