Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: O idee de promovare

rayden_to este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit O idee de promovare

Am si eu de aproape o luna domeniul e-oferte.net cum as pute sa il promovez, sa am vizitatori cat de cat ca sa fac si eu un procent din vanzari? am ales sa cumpar like-uri facebook dar oare ajunge? am auzit ca nu merge faza cu comentarii pe site-uri dofolow. Si apropo ce parere aveti despre site ? preia automat de pe emag, si 2 parale, vreau sa pun vreo 300 000 de articole pe categorii.
    Ultima modificare făcută de rayden_to; 16th September 2012 la 16:37. Motiv: Corectare

piciu1993 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

vizitatorii nu ajung asa cu una cu doua, trebuie sa astepti ceva timp pana vor ajunge si acestia, dabia dupa o promovare buna.Ai facut o alegere cam "proasta" sa cumperi like-uri ca nu te ajuta la nimic in momentul de fata.Un asemenea site este putin cam greu de promovat, incearca cu inscrierea in directoare in prima faza iar apoi incearca sa aduci link-uri spre site-ul tau dar de la baza, nu doar pe prima pagina ci si pe articole.
    Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de piciu1993 Vezi Post
    vizitatorii nu ajung asa cu una cu doua, trebuie sa astepti ceva timp pana vor ajunge si acestia, dabia dupa o promovare buna.Ai facut o alegere cam "proasta" sa cumperi like-uri ca nu te ajuta la nimic in momentul de fata.Un asemenea site este putin cam greu de promovat, incearca cu inscrierea in directoare in prima faza iar apoi incearca sa aduci link-uri spre site-ul tau dar de la baza, nu doar pe prima pagina ci si pe articole.
    In cate directoare sa inscriu ? 500-1000 ca sa nu fie spam, ca nu vreau sa fiu suspendat de google, pt ca pe el ma bazez si de aceea am apelat la voi. Si in leg cu link ex nu mai merge? sau daca merge trebuie sa am linkback din aceasi nisa ? sau din orice nisa doar sa aiba pr mare? pt ca e greu sa gasesti parteneri de link ex din aceasi nisa ca a mea stii...

piciu1993 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Au prioritate directoarele cu pr mare, si iti recomand 10-15 pe zi, iar link exchange, chiar daca nu este pe nisa ta gaseste bloguri, site-uri care au prioritate mai mare.Pentru link exchange incearca sa faci pe mai multe cuvinte cheie cat si pe numele site-ului.
    Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Vad ca nu ai prea stat pe aici. Daca te bazezi pe Google cu un site de afiliere vechi de o luna ce preia produsele automat de pe alte site-uri va trebui sa te rogi mult. Daca ar fi atat de simplu.

Incearca sa ridici categoriile si subcategoriile de produse cu link-uri de calitate (site-uri cu autoritate, vechime, continut bogat si actualizat). Poti sa obtii link-uri in multe moduri: directoare (toate categoriile), cumparare de linkuri, articole, advertoriale, comentarii pe bloguri etc. Tinand cont ca site-ul are doar o luna ar trebui sa incepi cu un numar mic de link-uri. Ma rog, asta depinde oarecum si cat de repede sunt indexate link-urile respective dar si paginile site-ului tau.

Poti incerca si cu facebook dar nici acolo nu e asa usor cum crezi tu. Incearca sa alegi un produs in fiecare saptamana caruia sa ii faci un review bun. Posteaza recenzia pe facebook impreuna cu link-ul articolului. La un numar mare de fani cat de cat targetati (si reali) ai sansa sa prinzi o vanzare.

Nu ar strica sa ai si un blog pe langa site (recenzii de produse). Imi vine greu sa cred ca Google nu poate detecta chestiile astea automate si la fel de greu imi e sa cred ca intr-o zi nu te va taxa.

Cei care au site-uri in domeniu si mult mai multa experienta te pot ajuta mai mult decat mine. Incearca sa rascolesti putin forumul seopedia pt. ca o sa gasesti discutii interesate legate de acest subiect.

PS: in aceste moment mie nu mi se mai afiseaza produsele de pe site-ul tau. Daca nu e o problema de la mine ar trebui sa verifici pt. ca ar fi o problema mare pt. tine.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult ca a-ti raspuns topicului meu si ma ajuta foarte mult propunerile voastre, e adevarat nu sunt de mult pe acest forum dar imi place tare mult. Am facut la script o sectiune de blog care inca nu am apucat sa scriu, vreau sa scriu toate articolele manual de mine, sa fie unice, in ceea ce priceste directoarele web nu stiu ce sa mai cred, pt ca parererile sunt diferite, unii spun ca cu noile reguli seo ca sa zic asa, nu mai conteaza directoarele web, dar eu am sa incerc si cu directoarele, doar ca multe cer link back sau banner dinacela mic, eu nu vreau sa imi incarc site-ul cu asemnea prostii, vreau sa fie un site curat din punct de vedere estetic, si am planuri marete pt el, pentru ca o sa contina 50 de magazine de pe 2 parale inclusig emag, eu cred ca o sa fie util pt un vizitator sa caute un anumit produs tinand cont ca il poate cauta in 50 de magazin, aratand rezultatul pe site-ul meu si mai mult o sa fie o sectiune de reduceri, in care sunt selectate toate produsele cu reduceri, sistemul este automat pt ca altfel nu se poate sa fie altfel.
    De asemeni rog si apelez la voi, la cei care au experienta sau un site asemantor ca al meu, pt niste sfaturi, sugestii

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Parea mea: Nu il poti promova, cel putin nu in versiunea asta.
    1. "Locul unde gasesti de toate la cele mai mici preturi". Am vazut tv tunere si mai ieftine.
    2. Contact/despre noi = pauza.
    3. Te bati cu comparatoarele de preturi si inca 50 de servicii de reduceri.
    4. Ai doar 245 like.
    5. "Garantia returnarii banilor este de 100%. Indiferent de magazin, daca nu esti multumit de un anumit produs banii vostri se vor returna garantat 100%. " Cine garanteaza?
    6. In ce magazin real ti s-a mai vorbit cu "tu"?

Ce buget de promovare ai pentru el?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Parea mea: Nu il poti promova, cel putin nu in versiunea asta.
    1. "Locul unde gasesti de toate la cele mai mici preturi". Am vazut tv tunere si mai ieftine.
    2. Contact/despre noi = pauza.
    3. Te bati cu comparatoarele de preturi si inca 50 de servicii de reduceri.
    4. Ai doar 245 like.
    5. "Garantia returnarii banilor este de 100%. Indiferent de magazin, daca nu esti multumit de un anumit produs banii vostri se vor returna garantat 100%. " Cine garanteaza?
    6. In ce magazin real ti s-a mai vorbit cu "tu"?

Ce buget de promovare ai pentru el?
    Apreciez foarte mult ca ai raspuns. Dupa cum vezi site-ul este la inceput nici nu are o luna, acum am produse ooar din 3 magazine, pe viitor, sper ca luna viitoare sa am din 50 de magazine , adica aproape 400 000 de produse, daca u acum ai vazut tv tuner mai ieftin, e bine, o sa fie si la mine tv-tunere mai ieftine cand am sa pun si celalalte magazine, dar puteai incerca sa selectezi dupa pret la subcategoria tv-tunere poate gaseai mai ieftin. Celelalte sectiuni ( contact, toos, etc. ) o sa fie pe viitor pt ca acum le gandesc ca sa fie bine scrise, ceea ce am scris acolo acum este la repezeala. Am doar 245 de like-uri pt ca eu am vrut sa am doar atatea, deoarece m-am gandi sa nu o iau asa dintr-o data cu 1000 de like-uri si eu inca nu am nici un vizitator, stii.
    Bani nu vreau sa investesc in el pt ca nu am, vreau sa il promovez eu de aceea am apelat la voi sa-mi da-ti idei si eu am sa le pun in practica si apreciez foarte mult ca ai raspuns, iti multumesc ptr. asta.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Ca idee, pui site online cand e gata.
    In momentul asta am 3-4 site-uri ale clientilor puse pe subdomenii parolate pt a preveni indexarea.
    Se verifica tot tot, de la seo la content.
    Parerea mea si sper sa gresesc: fara buget de promovare nu poti face mare lucru. Te bati cu site-uri prea puternice, care la randul lor au oameni sai firme de seo in spate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Ca idee, pui site online cand e gata.
    In momentul asta am 3-4 site-uri ale clientilor puse pe subdomenii parolate pt a preveni indexarea.
    Se verifica tot tot, de la seo la content.
    Parerea mea si sper sa gresesc: fara buget de promovare nu poti face mare lucru. Te bati cu site-uri prea puternice, care la randul lor au oameni sai firme de seo in spate.
    Stiu si asa este, dar daca nu am bani ? nu pot face nimic, incerc sa il promovez eu cat de cat, si cand o sa am cat de cat venit din el am sa investesc tot in el ( in site ) altfel nu am cum sa fac.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Idee de site
    De midanius în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 20th December 2011, 20:40
  2. Da-ti-mi o idee
    De Gonzlez în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th June 2011, 18:43
  3. O idee de website
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10