16th September 2012, 18:16
1 out of 1 members found this post helpful.
Vad ca nu ai prea stat pe aici. Daca te bazezi pe Google cu un site de afiliere vechi de o luna ce preia produsele automat de pe alte site-uri va trebui sa te rogi mult. Daca ar fi atat de simplu.
Incearca sa ridici categoriile si subcategoriile de produse cu link-uri de calitate (site-uri cu autoritate, vechime, continut bogat si actualizat). Poti sa obtii link-uri in multe moduri: directoare (toate categoriile), cumparare de linkuri, articole, advertoriale, comentarii pe bloguri etc. Tinand cont ca site-ul are doar o luna ar trebui sa incepi cu un numar mic de link-uri. Ma rog, asta depinde oarecum si cat de repede sunt indexate link-urile respective dar si paginile site-ului tau.
Poti incerca si cu facebook dar nici acolo nu e asa usor cum crezi tu. Incearca sa alegi un produs in fiecare saptamana caruia sa ii faci un review bun. Posteaza recenzia pe facebook impreuna cu link-ul articolului. La un numar mare de fani cat de cat targetati (si reali) ai sansa sa prinzi o vanzare.
Nu ar strica sa ai si un blog pe langa site (recenzii de produse). Imi vine greu sa cred ca Google nu poate detecta chestiile astea automate si la fel de greu imi e sa cred ca intr-o zi nu te va taxa.
Cei care au site-uri in domeniu si mult mai multa experienta te pot ajuta mai mult decat mine. Incearca sa rascolesti putin forumul seopedia pt. ca o sa gasesti discutii interesate legate de acest subiect.
PS: in aceste moment mie nu mi se mai afiseaza produsele de pe site-ul tau. Daca nu e o problema de la mine ar trebui sa verifici pt. ca ar fi o problema mare pt. tine.