Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: O idee de promovare

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Fara plan de afaceri unde incluzi inclusiv bugete nu merge. Poate ai vazut pe forum domenii gratuite de la colegii care nu mai au timp de ele.
    Daca esti sigur ca e un proiect bun, investesti in el. Daca nu, tot e ok ca iti formezi experienta in seo, asta daca nu gasesti alte activitati mai banoase.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

rayden_to este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Fara plan de afaceri unde incluzi inclusiv bugete nu merge. Poate ai vazut pe forum domenii gratuite de la colegii care nu mai au timp de ele.
    Daca esti sigur ca e un proiect bun, investesti in el. Daca nu, tot e ok ca iti formezi experienta in seo, asta daca nu gasesti alte activitati mai banoase.
    Eu inacelasi timp lucrez si la alte proiecte, lucrez mult cu wordpress si creez scripturi php, chiar acum lucrez la o tema de wordpress special facuta pt 2 parale, incerc sa vedem daca o pot vinde, pt ca din asta traiesc adica asta e sursa mea de venit si nu castig asa mult incat sa pot investii si in e-oferte.net dar am planuri marete pt el pt ca e f bine gandit, si f bine conceput, toata treaba o face singur eu doar de seo trebuie sa ma ocup. Alte activitati mai banoase nu stiu, daca imi dai u o idee, ascult.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de rayden_to Vezi Post
    chiar acum lucrez la o tema de wordpress special facuta pt 2 parale, incerc sa vedem daca o pot vinde
    Cand ai un demo, da-mi de veste te rog. Caut astfel de teme, dar sper ca e ceva mai consistenta decat aceasta de exemplu: kis.ro/themes/affmarkt/

Pentru e-oferte.net, la cat de consistent ca si numar de produse vrei sa fie siteul, vei avea nevoie de cel putin o persoana part-time care sa adauge continut, mini-reviewuri, sa posteze pe retelele sociale oferte, noutati, sa faca niste concursuri etc.

rayden_to este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th August 2012
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Merch Vezi Post
    Cand ai un demo, da-mi de veste te rog. Caut astfel de teme, dar sper ca e ceva mai consistenta decat aceasta de exemplu: kis.ro/themes/affmarkt/

Pentru e-oferte.net, la cat de consistent ca si numar de produse vrei sa fie siteul, vei avea nevoie de cel putin o persoana part-time care sa adauge continut, mini-reviewuri, sa posteze pe retelele sociale oferte, noutati, sa faca niste concursuri etc.
    O sa fie si asa ceva, referitor la tema la care lucrez e o clona pt wordpress la e-oferte.net

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Idee de site
    De midanius în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 20th December 2011, 20:40
  2. Da-ti-mi o idee
    De Gonzlez în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th June 2011, 18:43
  3. O idee de website
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10