Multumesc mult ca a-ti raspuns topicului meu si ma ajuta foarte mult propunerile voastre, e adevarat nu sunt de mult pe acest forum dar imi place tare mult. Am facut la script o sectiune de blog care inca nu am apucat sa scriu, vreau sa scriu toate articolele manual de mine, sa fie unice, in ceea ce priceste directoarele web nu stiu ce sa mai cred, pt ca parererile sunt diferite, unii spun ca cu noile reguli seo ca sa zic asa, nu mai conteaza directoarele web, dar eu am sa incerc si cu directoarele, doar ca multe cer link back sau banner dinacela mic, eu nu vreau sa imi incarc site-ul cu asemnea prostii, vreau sa fie un site curat din punct de vedere estetic, si am planuri marete pt el, pentru ca o sa contina 50 de magazine de pe 2 parale inclusig emag, eu cred ca o sa fie util pt un vizitator sa caute un anumit produs tinand cont ca il poate cauta in 50 de magazin, aratand rezultatul pe site-ul meu si mai mult o sa fie o sectiune de reduceri, in care sunt selectate toate produsele cu reduceri, sistemul este automat pt ca altfel nu se poate sa fie altfel.
De asemeni rog si apelez la voi, la cei care au experienta sau un site asemantor ca al meu, pt niste sfaturi, sugestii

Răspunde cu citat