Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
Parea mea: Nu il poti promova, cel putin nu in versiunea asta.
1. "Locul unde gasesti de toate la cele mai mici preturi". Am vazut tv tunere si mai ieftine.
2. Contact/despre noi = pauza.
3. Te bati cu comparatoarele de preturi si inca 50 de servicii de reduceri.
4. Ai doar 245 like.
5. "Garantia returnarii banilor este de 100%. Indiferent de magazin, daca nu esti multumit de un anumit produs banii vostri se vor returna garantat 100%. " Cine garanteaza?
6. In ce magazin real ti s-a mai vorbit cu "tu"?

Ce buget de promovare ai pentru el?
Apreciez foarte mult ca ai raspuns. Dupa cum vezi site-ul este la inceput nici nu are o luna, acum am produse ooar din 3 magazine, pe viitor, sper ca luna viitoare sa am din 50 de magazine , adica aproape 400 000 de produse, daca u acum ai vazut tv tuner mai ieftin, e bine, o sa fie si la mine tv-tunere mai ieftine cand am sa pun si celalalte magazine, dar puteai incerca sa selectezi dupa pret la subcategoria tv-tunere poate gaseai mai ieftin. Celelalte sectiuni ( contact, toos, etc. ) o sa fie pe viitor pt ca acum le gandesc ca sa fie bine scrise, ceea ce am scris acolo acum este la repezeala. Am doar 245 de like-uri pt ca eu am vrut sa am doar atatea, deoarece m-am gandi sa nu o iau asa dintr-o data cu 1000 de like-uri si eu inca nu am nici un vizitator, stii.
Bani nu vreau sa investesc in el pt ca nu am, vreau sa il promovez eu de aceea am apelat la voi sa-mi da-ti idei si eu am sa le pun in practica si apreciez foarte mult ca ai raspuns, iti multumesc ptr. asta.