Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am facut si eu director de articole. Asta asa.. ca sa fie oferta cat mai variata.
Advertoriale
IP dedicat, scriptul e tradus in romana in proportie de 90% (mai crosetez eu la asta), accept articole afiliat (dar voi pune mask pe link-uri) si articole de minim 250 de articole, maxim 2 linkuri.
Link-uri externe n-o sa pun in articole, dar o sa pun interne, sper ca asta nu deranjeaza pe nimeni.
Am inceput s ail promovez, urmeaza si inscrierea in directoare si linkbuilding.
Este si o pagina cu content writeri (deocamdata nu sunt, dar ii astept sa imi dea mesaj sa se inscrie).
Astept feedback si, evident, articole
BONUS: In cazul in care articolul trimis este duplicat, acesta va avea niste taguri speciale: noindex si nofollow, asa ca munciti degeaba. (asta e pentru alias74 cu dedicatie)
Trust, but verify.
Pai daca le pui nofollow la link-uri o sa apara zvonul ca directorul tau nu e bun, ca pacalesti lumea. Si poate si mai grav - ai continut duplicat indexat.
Am pus clar in termeni si conditii.
O sa pastrez articolele, nu o sa le sterg. Eventual o sa fac o categorie speciala unde o sa pun "asa nu" si explicatiile de rigoare![]()
Trust, but verify.
Si atunci de ce l-ai mai publicat ?BONUS: In cazul in care articolul trimis este duplicat, acesta va avea niste taguri speciale: noindex si nofollow, asa ca munciti degeaba. (asta e pentru alias74 cu dedicatie)
@alias74 - pentru ca l-ai trimis
Trust, but verify.
corect,la asta nu m-am gandit
Daca tot te ocupi de articole si linkwheels, sfatul meu este sa incerci sa lucrezi cu spinnerchief. Iti faci o baza de date de sinonime pentru expresiile comune si o sa ai articole spinned. Macar asa suntem toti multumiti
Cred ca esti constient ca daca dau search in google pe o bucata din articolul tau gasesc minim 5 rezultate IDENTICE. Nu stiu de ce ar lua google in considerare asa ceva. Banuiesc eu ca tu vrei si rezultate, nu muncesti doar sa te afli in treaba.
Despre spinnerchief: Muncesti 2-3 zile intens ca sa intelegi cum functioneaza, sa pui sinonimele uzuale, dar apoi faci articole "originale" cu cateva clickuri cateva luni. Daca imbunatatesti sistemul, poti sa faci o afacere beton din asta. Think about it.
Trust, but verify.
Salutare, din cate vad in conditiile lor referitoare la publicarea de articole: Autorii care nu detin o listare activa in cadrul catalogului web federal.ro, pot adauga articole pe baza contului utilizator dar nu pot adauga link-uri externe.
Tu ai vreun site listat in directorul lor? Sau ai trimis articolul (cu link) si ti s-a aprobat?
Din gresala am dat si peste Catalog oferte si stiri din toate domeniile, PR5
Director de articole -> articole.pro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)