Ok. Ma bucur ca inca apreciezi directorul pe care il pastoresc. Dupa cum am specificat mai sus, pe viitor imi rezerv dreptul de a insera pana la doua linkuri related, in afara celor puse de autor, atunci cand se impune. House rule.
Versiune printabilă
Am facut si eu director de articole. Asta asa.. ca sa fie oferta cat mai variata.
Advertoriale
IP dedicat, scriptul e tradus in romana in proportie de 90% (mai crosetez eu la asta), accept articole afiliat (dar voi pune mask pe link-uri) si articole de minim 250 de articole, maxim 2 linkuri.
Link-uri externe n-o sa pun in articole, dar o sa pun interne, sper ca asta nu deranjeaza pe nimeni.
Am inceput s ail promovez, urmeaza si inscrierea in directoare si linkbuilding.
Este si o pagina cu content writeri (deocamdata nu sunt, dar ii astept sa imi dea mesaj sa se inscrie).
Astept feedback si, evident, articole :)
BONUS: In cazul in care articolul trimis este duplicat, acesta va avea niste taguri speciale: noindex si nofollow, asa ca munciti degeaba. (asta e pentru alias74 cu dedicatie)
Pai daca le pui nofollow la link-uri o sa apara zvonul ca directorul tau nu e bun, ca pacalesti lumea. Si poate si mai grav - ai continut duplicat indexat.
Am pus clar in termeni si conditii.
O sa pastrez articolele, nu o sa le sterg. Eventual o sa fac o categorie speciala unde o sa pun "asa nu" si explicatiile de rigoare :)
Si atunci de ce l-ai mai publicat ?Citat:
BONUS: In cazul in care articolul trimis este duplicat, acesta va avea niste taguri speciale: noindex si nofollow, asa ca munciti degeaba. (asta e pentru alias74 cu dedicatie)
@alias74 - pentru ca l-ai trimis
corect, :)) la asta nu m-am gandit
Daca tot te ocupi de articole si linkwheels, sfatul meu este sa incerci sa lucrezi cu spinnerchief. Iti faci o baza de date de sinonime pentru expresiile comune si o sa ai articole spinned. Macar asa suntem toti multumiti ;)
Cred ca esti constient ca daca dau search in google pe o bucata din articolul tau gasesc minim 5 rezultate IDENTICE. Nu stiu de ce ar lua google in considerare asa ceva. Banuiesc eu ca tu vrei si rezultate, nu muncesti doar sa te afli in treaba.
Despre spinnerchief: Muncesti 2-3 zile intens ca sa intelegi cum functioneaza, sa pui sinonimele uzuale, dar apoi faci articole "originale" cu cateva clickuri cateva luni. Daca imbunatatesti sistemul, poti sa faci o afacere beton din asta. Think about it.
Salutare, din cate vad in conditiile lor referitoare la publicarea de articole: Autorii care nu detin o listare activa in cadrul catalogului web federal.ro, pot adauga articole pe baza contului utilizator dar nu pot adauga link-uri externe.
Tu ai vreun site listat in directorul lor? Sau ai trimis articolul (cu link) si ti s-a aprobat?
Din gresala am dat si peste Catalog oferte si stiri din toate domeniile :P, PR5