30th June 2012, 02:32
1 out of 1 members found this post helpful.
@Kidu facuse o lista la care din pacate nici eu, la fel ca multi altii nu am avut acces. Asa ca m-am hotarat sa adun un pic directoarele cu care am lucrat plus recomandarile de aici si sa fac o lista. Rezultatul il puteti observa aici:Lista completa directoare romanesti de articole » Posteaza
Deasemenea, daca aveti noi directoare de recomandat sau daca aveti detalii despre directoarele de articole puse deja de mine in lista, nu m-as supara daca ati lasa un mail. O seara buna si spor la publicat articole!
15th July 2012, 01:52
3 out of 3 members found this post helpful.
In atentia celor care adauga articole pe editorialweb.ro - moderatorul aduce modificari articolelor.
Mai nou accepta numai un link si ala numai pe numele domeniului, la sfarsitul articolului. Daca articolul nu e trimis in aceasta forma, asa va ajunge 
Ar trebui sa le spuna cineva ca e indicat sa ai o pagina cu termeni si conditii, ca sa stie orice utilizator cum sa puna un articol fara ca acesta sa sufere modificari.
Pe inscriu.ro nu se mai poate adauga, cel putin deocamdata.
15th July 2012, 02:15

Postat īn original de
AntonioTony
Pe inscriu.ro nu se mai poate adauga, cel putin deocamdata.
Oricum acest director e cu bube in cap. V-ati pus vreodata intrebarea cum de are pr5? Daca nu, aruncati o privire prin codul sursa al http :// //www.successbc.ca/chn/ , unul dintre siteurile care linkeaza catre el si o sa aveti o surpriza.
Am mai spus-o odata, s-ar putea, ca, la un moment dat, articolele publicate aici sa va faca mai mult rau decat bine. Parerea mea.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
15th July 2012, 16:30
Adaug si eu un director de articole: Director Articole - ActivInfo.ro