Sper sa nu fie a nici unuia de pe aici site-ul www. e-reclama. ro
La aspectul reclamelor e leit neogen, o fi folosind acceasi solutie ca neogen ?
Ce script clona au folosit ca ma intereseaza si pemine![]()
Sper sa nu fie a nici unuia de pe aici site-ul www. e-reclama. ro
La aspectul reclamelor e leit neogen, o fi folosind acceasi solutie ca neogen ?
Ce script clona au folosit ca ma intereseaza si pemine![]()
Chiar daca este o clona partea buna e ca incepe si la noi sa apara concurenta si poate vor aparea biduri si o targetare mai buna a reclamei...am incercat mai demult neogen si rezultatele au fost dezastruoase si lasand la o parte bidurile care e normal sa fie mai mici ca la adsense reclamele nu sunt targetate si CTR tinde spre zero
Cine a auzit de dublarea costurilor la Neogen pe click de la 0.025 la 0.05 euro? Sau e doar e vorba asa din vant spusa in momentul in care Arbomedia e aproape gata de lansarea de publicitate contextuala?!?
la neogen oare de ce nu functioneaza sistemul adwords, cu bidurile, si e bid fix ?
poate asa oferea lumea mai mult
S-a trimis Newsletter in care se spune ca din 15 asociatii Neogen o sa primeasca 5 centi in loc de 2,5. Desigur, si pentru advertiseri, preturile or sa se dubleze![]()
http://simple-blog.eu/blog - A simple-blog
se pare ca eu nu am primit inca newsletter-ul- nu ar fi rau totusi sa fie asa din punctul de vedere al "asociatilor" - astept insa ArboContext, hmmmm
am primit si eu azi newsletterul. insa zice doar de CPC nu si de CPM. presupun ca preturile vor ramine aceleasi.
si inca ceva, pe asociati.neogen.ro scrie pe rindul din mijloc "Reclama CPM (cost per mie afisari)... veti castiga 50% din sumele platite de advertiseri (in prezent, pretul minim e 2 euro/CPM)". la mine in cont apare ca primesc 50 centi pe mia de afisari si nu un euro. ori vor sa schimbe si aici preturile si deja au facut modificarea pe prima pagina a site-ului ori... nu stiu... la voi cum sunt calculele?
lixor, sunt campanii care inca nu s-au incheiat la pretul vechi, de aceea nu iti iese tie bine calculul. am vorbit eu cu ei (neogen)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)