Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
Cred ca targertarea este o problema in cazul acestor fluturasi. Cat la suta din cei care vor primi fluturasul detin un garaj ? Cati din ei ar dori sa isi schimbe usa acestuia ?

Nu stiu cat te costa designul / printarea acestora insa eu as investi mai degraba intr-o campanie adwords. Rata de conversie pentru fluturasi cred ca va fi una foarte mica.
de campania adwords nu stiu inca ce sa zic, nu mi-e de CPC (mare pe keywordul usi de garaj), mai mult mi-e frica de concurenta adica sa nu dea click aiurea pe anunt si sa ma trezesc cu bugetul spulberat si nici o comanda...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Nu te afecteaza. Dar ai estimat o rata de conversie a fluturasilor? La cati fluturasi in medie gasesti un client, care este profitul pe client si care este costul fluturasilor+munca de distributie
nu am estimat, am oricum datele din campaniile trecute. 1000 de fluturasi, 15 apeluri de la potentiali clienti, 2 lucrari maricele concretizate (si incasate )
dar atunci nu aveam site-ul gata si nu l-am trecut. si asta se intampla iarna, cand nu prea se misca lucrurile - cel putin in domeniul meu - asa cum ar trebui.
vara nu-i ca iarna...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
Cert e ca nu strica, merita incercat "putin din fiecare" ca sa apreciezi cea mai eficienta metoda pt nisa ta.
Sfat / indicatie: ia o cartela telefonica noua si treci doar acel tel pe fluturasi. Ideal e sa si notezi cati te suna.
Motiv: Ai cat de cat un control la eficienta campaniei offline.
asa am facut in fiecare campanie. sa stii ca treaba cu cartela de telefon e cea mai buna metoda de estimare a eficientei unei campanii, desi 99% dintre cei care suna incep cu fraza "buna seara, am primit un fluturas de la dvs...".