Vezi Rezultate Sondaj: Sunteti PRO sau CONTRA comentariilor pe bloguri folosind cuvinte cheie ?

Alegători
48. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • PRO

27 56,25%
  • CONTRA

21 43,75%
Rezultate 1 la 10 din 87

Subiect: Pro sau Contra comentariilor pe bloguri folosind cuvinte cheie ?

Vizualizare arbore

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    32

Implicit

Corect , dar sa zicem ca maine postezi pe blogul tau personal ceva despre imobiliare si vine cineva cu "imobiliare bucuresti" si comenteaza si iti zice " stai asa ca nu e asa, pentru ca.. " adica la subiect , tu nu o sa accepti comentariul pentru simplu fapt ca nu este "Ion Ion" ci "imobiliare bucuresti" si poate acea persoana te-a lamurit/te-a ajutat cu ceva si poate nu doar pe tine ci poate si pe cititorii tai ..

Nu confund numele cu semnatura, dar unii confunda numele si cu nickname-ul , deci pana la urma exista posibilitatea sa vorbesti chiar si pe blog cu un Carcotas in loc de Cosmin sau cu un Zoso etc ...deci pana la urma tot nu te adresezi unui nume gen Alex, Andrei ci unui nickname insusit de acesta..
    Iar despre semnatura, cred ca singurul de pe forum care nu are este Zoso . Eu consider ca in semnatura poti sa iti arati parcarea dar sa nu faci o reclama la ea ca deja nu mai este semnatura

Iar cu "daca acel comentariu e scris doar ptr un link si acel cineva e un "chilot tanga". Dimpotriva, consider in afrond adus la adresa efortului pe care il fac si o marlanie ieftina." asta sunt si eu total de acord, si am si zis ca , comenturile de tipul asta se observa de la o posta sunt de genul " foarte interesant blogul " , "merci de informatie " etc . E normal sa depui un efort si sa sti despre ce vorbesti cand comentezi

Pai nu era vorba de cutia milei ci de faptul ca eu iti aduc un argument cum am zis mai sus ce te ajuta pe tine si cititorii tai, un content unic , deci te ajut intr-un anume fel iar tu ma vei rasplati cu un mare spam/delete ?
    Ultima modificare făcută de Carcotas; 15th September 2010 la 17:10.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adaugare link pe bloguri contra cost.
    De papu123 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2008, 02:02
  2. In cautare de cuvinte cheie
    De ibis în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th December 2007, 23:57
  3. cuvinte cheie ...
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 13:49
  4. analiza cuvinte cheie
    De Bogdan Citoiu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 16th November 2006, 17:10
  5. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 17:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •