Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Google recunoaste ca nu foloseste.. De ce sa platesc?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit Google recunoaste ca nu foloseste.. De ce sa platesc?

Google recunoaste ca nu foloseste metatagurile keywords si description. Ieri tocmai am contactat un consultant SEO care mi-a explicat ca in pretul optimizarii intra alegerea cuvintelor cheie si rafinarea descrierilor pentru aceste taguri.
    De ce mai platesc pentru asta daca oricum Google nu le ia in seama?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Google foloseste uneori description-ul in locul unui text aleator din pagina. Acest lucru poate aduce avantaje in sensul ca, daca descrierea e bine scrisa, poate influenta userul sa dea click. De asemenea, google poate folosi pe viitor acest metatag asa ca ar trebui utilizat si numai pentru a nu reveni peste x luni pentru modificari in pagina.

Negativ nu influenteaza, asa ca de ce sa nu profitam si sa scriem o descriere placuta ochiului, si care ne poate aduce ceva trafic.

Keywords sunt ingnorate de catre Google dar alte motoare inca le apreciaza asa ca, de ce sa nu le folosim.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    36

Implicit

Probabil ca nu rankeaza dupa descrierea din meta, insa, daca nu o faci iti va lua un text din pagina, unul care poate nu descrie exact ceea ce ai in pagina. Astfel, in description meta tag introduci un text care descrie sumar pagina respectiva si care sa se incadreze perfect in rezultatele google, scurt si la obiect. Poti folosi acest tag in favoarea ta, si anume, poti atrage atentia userului prin acest mesaj din rezultatele google. Poate fi un avantaj folosirea lor.

Cat despre cuvintele cheie din meta tags... atat timp cat nu le folosesti in exces nu ai niciun fel de problema. Si daca google zice ca nu rankeaza dupa ele, nu zice ca nu se uita dupa ele. In plus, nu optimizezi numai pentru google, asa cum spune si ganditorul, pot fi apreciate de alte motoare de cautare, care, de asemenea, iti pot aduce trafic.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    741
    Putere Rep
    35

Implicit

Ca sa fiu sincer nu-mi prea vine sa cred ca Google nu se uita in meta description si keywords.

Incep sa cred ca Google se uita la orice amanunt, fie ca el conteaza mai mult sau mai putin.

Ma uit in Google help si vad o serie intreaga de articole care ar arata ca-i pasa de astea.

Rog gasiti in linkul de mai jos un exemplu:

Google - description
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Ideea meta tagului este sa ofere informatii despre pagina respectiva, nu continutul in sine.
    Inainte, motoarele de cautare faceau o greseala folosindu-le pentru ranking ,fiindca acestea ofera informatii care pe un vizitator nu il intereseaza.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Descrierile sint importante pentru a mari CTR-ul sau interesul pentru un vizitator.
    Keywords sint de mult cam inutile, cu toate ca sint unii care zic ca ar avea un rost ascuns in PPC.

De acord cu ideea ca folosirea lor nu e neaparat inutila sau daunatoare.

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

se pare ca pt google cel mai important pare a fi continutul de calitate si actualizarea frecventa a acestuia in site

descierile sunt bune pentru a atrege vizitatorii din google
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Ar veni cam in felul urmator: descrierile au un rol oarecum orientativ-estetic, iar keywords un posibil rol in PPC. Neah, nu ma convinge sa platesc un SEO pe motivele astea
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

cred ca ai inteles gresit, pe seo nu-l platesti sa-ti pune cuvinte cheie in meta tags, pe seo il platasti ca sa-ti gaseasca variantele de cuvinte cheie care sa-ti aduca vizitatori sau conversii..depinde ce ai nevoie ! asta inteleg eu prin "alegerea cuvintelor cheie " .
    :)

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Emil Chelariu Vezi Post
    cred ca ai inteles gresit, pe seo nu-l platesti sa-ti pune cuvinte cheie in meta tags, pe seo il platasti ca sa-ti gaseasca variantele de cuvinte cheie care sa-ti aduca vizitatori sau conversii..depinde ce ai nevoie ! asta inteleg eu prin "alegerea cuvintelor cheie " .
    Cu atat mai mult n-am motive sa-l platesc daca n-a fost in stare nici macar sa clarifice acest lucru. Asta in cazul daca el chiar gandea dupa cum spui.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut php-ist bun, platesc
    De Mihai Gianu în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th February 2009, 02:02
  2. Cum sa platesc IPB-ul?
    De dojo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th July 2008, 00:20
  3. De la anul domeniile .ro se platesc pe an?
    De laufer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 25th May 2008, 11:07
  4. ce este Google API key si la ce foloseste?
    De evolution în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th January 2007, 23:27
  5. Google Foloseste Un Nou Spider?
    De zamolx3 în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th March 2006, 11:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii