Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: Adevărul despre directoarele web

Afișare hibrid

vladimir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th November 2005
    Locaţie
    Cork
    Posturi
    234
    Putere Rep
    38

Implicit

Ei bine, totusi eu, detinatorul siteului mic, nu prea le am cu SEO. Cum promovez site-ul ?
    a) înveţi seo
    b) foloseşti un template gratuit, şi plăteşti acei 100 EUR cuiva contra unor sfaturi elementare legate de site-ul tău. Cere recomandare pe site, cât mai public posibil.

Totusi, un director web macar aduce google sa indexeze site-ul daca nu altceva si tot e bun.
    Este irelevant dacă eşti sau nu indexat în Google în primele două luni, traficul este infim în ambele cazuri.

Krumel îi spune SEM, dar reluăm discuţia cu directoarele.

Ce spun eu legat de blogging, twitter, presă, etc, aduce mai mult decât expunere pentru motoare de căutare. Se numeşte "temporal relevancy" (şi se pare că Google este deja reorganizat în direcţia asta).

Acest temporal relevancy, vine ca un bonus peste promovarea pe care o primeşti din bloguri, twitter, ş.a.m.d. No follow e irelevant, construim site-uri pentru oameni, motoarele de căutare sunt baza în piramidă, nu vârful.
    Ultima modificare făcută de vladimir; 12th August 2009 la 19:35.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de vladimir Vezi Post
    a) înveţi seo
    b) foloseşti un template gratuit, şi plăteşti acei 100 EUR cuiva contra unor sfaturi elementare legate de site-ul tău. Cere recomandare pe site, cât mai public posibil.
    Un site despre fructe de padure. Cum ai promova tu un site despre fructe de padure pe twiterr si pe bloguri ? Cum obtii linkuri , cum obtii locul 1 la cautarea fructe de padure cand sa zicem ai cateva siteuri autoritare cu un banal articol pe primele 2 locuri si pe locul 3 mai ai din prostie si un site fructedepadure.ro care face reclama la nush ce sucuri cu fructe de padure.
    Eu unul zic ca chiar daca siteul meu despre fructe de padure ar trebui sa fie primul ca informatii, google nu l pozitioneaza. ceea ce zicea si Krumel.

Nu stiu, imi trec prin cap cateva metode dar mi se par primitive.

De fapt, eu incerc sa mai scriu ceva dar am realizat ca nu prea stiu ce vreau sa demonstrez, ajung sa ma contrazic singur in mintea mea. Oricum sper ca ai realizat ca eu nu te contrazic pe tine ci doar participam la discutie .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Subdomenii in directoarele romanesti
    De thefan în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st December 2010, 22:40
  2. Directoarele - un lucru daunator?
    De radu4us în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 15th February 2009, 22:06
  3. directoarele
    De Ammadeuss în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th February 2009, 23:22
  4. SPAM in directoarele din .ro
    De meetzah în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th August 2008, 22:08
  5. Spam-ul si directoarele romanesti
    De mariusbatrinu în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2008, 01:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.