Salut. As dori sa stiu daca este posibila aflarea numarului de vizitatori de o anumita pagina web. Cand spun pagina ma refer strict la una dintre pagini, nu la tot site-ul. Se poate afla asa ceva? Cum ?
Salut. As dori sa stiu daca este posibila aflarea numarului de vizitatori de o anumita pagina web. Cand spun pagina ma refer strict la una dintre pagini, nu la tot site-ul. Se poate afla asa ceva? Cum ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
daca site-ul nu are niste statistici publice nu cred ca poti afla...
Nu, nu poti. Doar daca ai cod de analytics la care ai tu acces (shared) sau daca e inregistrat la Trafic.ro probabil. Dar altfel nu poti.
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
E vorba de un site din afara, fara trafic.ro pe el. Banuiam ca nu se poate dar speram ca poate stiti ceva mai multe decat mine.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Alexa Rank aproximativ 4000 pentru tot site-ul, evident. Cam ce trafic are acest site ?
Conteaza mult nisa siteului, poate varia intre 70,000 si 150,000 pe zi, cred.
Nisa site-ului. Review software.
incearca http://www.trafficestimate.com/ arata traficul in ultimele 30 de zile u o marja de eroare de 2000 de vizite apoi Alexa fa comparatii niste calcule si iti dai seama incet incet aproximativ. Apoi http://www.dnscoop.com/ poti sa afli mai multe informatii despre site. Un numar exact nu se poate calcula sper ca a fost de folos.
Foarte interesant tool-ul. Multumesc pentru ca l-ai postat. Totusi cred ca cifra afisata se refera si la traficul de pe o pagina pe alta in site, nu numai dupa numarul vizitelor unice.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)