Aceasta tehnica functioneaza dar depinde mult de continutul si de subiectul siteului vostru!
—————————————————————————————————————————————————
Atentie Recipient SPAM!
~~Oferta limitata~~
Pentru doar 29.99 EUR poti fi listat in Google in 48 de ore si poti sa sa ajungi in top 10 in Google pentru orice cuvint cheie pe care il alegi GARANTAT!
—————————————————————————————————————————————————
Chiar asa? EXTRAORDINAR! O sa iau cuvintele urmatoare atunci : “auto” , “imobiliare” si hmm hai sa iau si “internet”, de ce nu?
Stiu ca aproape nici unul din voi nu sinteti amatori in domeniu, iar cei care sinteti, cititi in continuare poate o sa gasiti acest articol interesant. Oricare vor fi parerile voastre nu am sa ma obosesc sa explic de ce acest lucru este o inselatorie.
Dar ce este amuzant; primesc cam 3 sau 4 emailuri de genu in fiecare zi(de pe siteuri internationale), de fiecare data le sterg dar uneori stau cu mina pe butonul mouse-ului inainte sa apas pe delete si ma gindesc. “Poate ei stiu ceva ceea ce eu nu stiu.” NEAH! Apoi le sterg. Recunoasteti, oricit de buni ati fi, tot timpul stati un pic pe ginduri la astfel de emailuri(cei care primiti asa ceva). Refuz sa cred ca sint singura persoana nebuna din lume care sta si se gindeste la asta.
Dar in tot acel anunt care e o inselatorie mare, este o farima de adevar in toate garantiile oferite prin acel anunt.
Poti fi listat in google in 48 de ore
Sa lamurim niste lucruri: Nu am nici cea mai mica idee cum fac acesti oameni acest lucru. Niciodata nu m-am obosit sa ii intreb cum pot sa iti indexeze siteul tau in google in interval de 48 de ore. Exista trei mari posibilitati:
- Mint cu nerusinare
- Folosesc o tehnica Black Hat foarte avansata de care eu nu am auzit inca
- Stiu si ei ce stiu si eu si ce o sa va scriu eu in continuare
Ca sa darim toate miturile despre aceste povesti: Poti fi indexat in google in interval de 48 de ore. Nu, nu este o tehnica Black Hat. Nici macar nu e o tehnica ascunsa sau una gray hat. E una care face din Google un motor mai bun de cautare si ii imbunatateste sistemul indexare.
Ok, hai ca am lungit-o destul cu introducerea, voi scrie cum puteti sa fiti listati in Google in interval de 48 de ore:
- Faceti rost de un cod de Google Adsense
- Plasati codul pe pagina care o vreti indexata
- Mergeti pe pagina respectiva iar din browser-ul care il folositi faceti refresh paginii cam o data la 2 secunde pina cind reclamele de la Community Service dispar iar cele reale incep sa apara. Acest lucru depinde de Google, de subiectul siteului, dar in general cam dupa 40 de refresh-uri apar reclamele reale.
Ce se intimpla prin asta? Google Adsense nu este platit prin reclamele comunitatii. Ei nu fac nici un ban pina cind nu determina exact despre ce este vorba in site, pentru a putea pune reclame relevante. Cind Google vede ca lumea da click pe reclamele lor care nu sint indexate, face astfel incit spiderii sa se indrepte spre acea pagina pentru a afla despre ce e vorba in ea, grabind indexarea acesteia pina cind Google nu incepe sa piarda mai multi bani. Pentru a fi eficienta aceasta indexare, Adsense foloseste informatii care le adauga in site, informatii relevante la continutul site-ului. Folosind aceasta tehnica am vazut siteuri care se indexeaza chiar si in doua ore. Uneori am vazut siteuri la care le trebuie si trei sau patru zile pentru a fi indexate. Aceasta tehnica poate sa dea rezultate si pentru unele cuvinte cheie din siteul vostru, ca acesta sa fie plasat in prima pagina din Google dar NU GARANTEZ nimic - un lucru este concret: Tehnica functioneaza.
Pentru cei din voi care nu au un cont Adsense, dar sint in graba mare sa isi faca unul…nu este un sfat tocmai bun: Imprumutati de la altcineva. Oricum o sa renuntati la el curind, si nu o sa faceti nimic rau, pentru ca nimeni nu a facut click pe reclama.
Inca doua lucruri de stiut:
Primul - cineva poate se intreaba daca acest lucru este la fel de bun ca si o cale naturala de a gasi site-ul vostru prin linkurile externe date de alte site-uri. Din cercetarile mele arata ca da.
Al doilea - aceasta tehnica ar putea fi impotriva regulamentului Adsense. Nu sint sigur daca e sau nu, dar sub nici o forma sa nu faceti vreun click pe reclama de pe siteul vostru. Acel click e considerat frauda. Comportati-va frumos fata de Google si fata de oamenii care isi fac reclame, iar intr-o zi si ei se vor comporta bine cu voi.

LinkBack URL
About LinkBacks

Răspunde cu citat
) metoda cunoscuta de multa lume. Iar daca tu esti cel mai mare expert de pe aici mai pune si tu un post interesant