Astazi am inceput o colaborare noua cu colegul Rapsodia pentru un proiect de-al meu, advertorial si reclama pe blogurile sale, ca de obicei sunt multumit de serviciile si ideile sale, recomand !
Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!
Oferta este valabila in continuare! Pretul este de 1 euro/100 cuvinte in limba romana, in engleza, franceza si rusa negociabil in functie de nisa. NU scriu de proba!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am o perioada libera pana pe la jumătatea lunii octombrie, dacă este cineva interesat de review-uri si ghiduri de 800 + cuvinte, sunt disponibil! Plata transfer BCR! Ca volum pot livra cam 10 articole 1000+ cuvinte pe săptămână!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am colaborat, comunicare si traducere rapida, recomand cu incredere !
Nu lăsa vremea să te surprindă, intră pe Vremea Bucureşti sau Vremea Cluj
Am luat luna trecuta 3 articole si sunt bine scrise, mai ales ca e o nisa mai obscura cu care nu e omul in general familiarizat. In 3000 de cuvinte am avut de modificat extrem de putine lucruri.
Oferta este din nou valabila! Repet cateva aspecte din prima postare: NU scriu de proba - adica plata este totdeauna in avans! In curand vor fi 4 ani de cand sunt aici, cei cu care am colaborat - o parte au postat deja aici, stiu ca la mine nu exista copy-paste, articolele sunt documentate indiferent ca vorbim de engleza, franceza sau romana! Preț minim 1 euro/100 de cuvinte la romana si 2 euro/100 de cuvinte la limbile straine! Repet: NU scriu in viteza, ma documentez mai intai, refac articolele sa-mi placa mie in primul rand - le refac si daca sunt obiectii din partea clientului - pertinente! Pot scrie maxim 4 -5 articole pe zi, indiferent de limba abordata = 20 : 25 pe saptamana ( pentru cazuri exceptionale si preturi adecvate pot scrie si in weekend!! )
Oferta valabila in continuare pentru limba romana - inclusiv traduceri din engleza, franceza sau rusa. la cerere se poate si italiana si spaniola!
Ofer articole traduse si modificate din ro - ru si invers [ ru - ro ]. Ofer traduceri din rusa in romana si invers pentru cine e interesat. Ofer factura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)