Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Caut JOB part-time / colaborare / ucenicie

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    386
    Putere Rep
    22

Wink Caut JOB part-time / colaborare / ucenicie

Salutare! Chiar dacă activitatea de pe forum nu mai este astăzi la fel precum atunci când m-am înscris, sunt încrezător că Seopedia încă reprezintă un loc potrivit pentru a publica un astfel de anunț.

Mă ocup cu scrisul de 13 ani, timp în care am scris tot felul de articole, de la cele mai tehnice despre centrale termice, la știri, ori de la articolele creative, la cele despre funerarii sau videochat. Mă pasionează asta și sunt fericit că am reușit să duc pasiunea la nivelul următor, pentru a mă putea întreține de pe urma ei.

Cu toate acestea, chiar dacă fac zilnic ceea ce îmi place, indiferent că este vorba despre unul dintre blogurile proprii sau despre articole pentru clienții cu care colaborez de ani buni, mi-aș dori ca în viitorul apropiat să învăț noi lucruri și abilități, prin intermediul cărora să îmi pot diversifica sursele de venit.

Sunt o persoană care învăț rapid și totodată „din mers”, iar de aceea am decis să creez acest anunț prin intermediul căruia să anunț că sunt interesat de noi joburi în regim part time sau, de ce nu, în regim full time. Orice colaborare sau chiar „ucenicie”, cum îmi place să privesc ideea pe care mi-am propus-o, de pe urma căreia pot obține noi abilități și cunoștințe, dar totodată și venituri suplimentare, va fi privită cu brațele deschise!

Cu alte cuvinte, dacă aveți nevoie de un om care să vă ajute în diverse proiecte, cu care puteți fi inițial deschiși și chiar răbdători uneori pentru a-i învăța sarcinile pe care le au de făcut, eu aș putea fi acela. Recunoștința va fi demonstrată prin dedicarea de care voi da dovadă!

Ce am făcut de-a lungul timpului? Ei bine, pe lângă colaborările de content writing pe care le-am avut și încă le am cu diferite persoane inclusiv de pe acest forum, am mai făcut diverse lucruri, precum:

• Postări pentru pagini de pe rețelele socializare;
    • M-am ocupat inclusiv de relaționarea cu clienții și potențiali clienții pe paginile sociale ale unor companii;
    • Având blog de mai bine de 10 ani, am cochetat adesea cu platforma Wordpress. Ba chiar ocazional am creat mici site-uri de prezentare;
    • Am lucrat într-o agenție SEO, așa că am cochetat mai mult sau mai puțin direct cu domeniul.
    Lista cred că poate continua însă, după cum precizam, nu dau înapoi ori de câte ori trebuie să învăț lucruri noi, așa că orice propunere va fi primită cu entuziasm.

Credeți că putem face treabă împreună? Da-ți-mi de veste! Abia aștept să povestim despre nevoile pe care le aveți și mai ales despre modul în care eu vă pot oferi o mână de ajutor.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

In afara de vesnicul Linkedin, iti recomand sa trimiti mail-uri companiilor care te atrag sau agentiilor. Eu asa am facut in trecut si am stors colaborari + o angajare (pe aproape un an de zile). Am trimis sute de mail-uri, si nu exagerez, pana sa prind angajarea (care si ea a venit tot dupa aproape un an). Partea buna e ca mail-urile raman, la fel si ceea ce ai scris acolo, si oricand (angajatorul) se poate intoarce la mail-ul tau.

Sa nu te descurajeze ceea ce am scris pentru ca, din fericire, parcursul fiecaruia e diferit.

Stiu ca e lumea satula sa auda asta, dar foloseste titluri (pentru mail-uri) misto, care atrag. Incepe prima fraza cu cel mai catchy text pe care l-ai gandit vreodata (sigur, daca se poate relationa cu domeniul companiei e si mai bine), iar apoi prezinta-te pe scurt si lasa link sau link-uri cu ce ai facut. Ideal ar fi sa fie adunate toate intr-un loc, nu pe 10 link-uri. Canva e exact ce ai nevoie pentru portofoliu.

P.S. Taie din cratime: "Da-ți-mi de veste!".

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    386
    Putere Rep
    22

Implicit

M-am lăsat dus de val. 😅 Mersi pentru recomandări. 🤝

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Adiiii Vezi Post
    M-am lăsat dus de val. 😅 Mersi pentru recomandări. 🤝
    Stai linistit, stiu ca a fost doar neatentie. Mult succes iti doresc!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut freelancer full time SEO si part time sales
    De seometrix în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2017, 14:08
  2. Caut content writer din Brasov pentru colaborare part-time sau full-time
    De adrianciocalau în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th February 2013, 15:29
  3. Caut part-time job
    De Mihai Alexandru în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 10