Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Promovare online - Banner / Text / PopUp

Afișare hibrid

metrix1977 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th September 2006
    Vârstă
    49
    Posturi
    252
    Putere Rep
    37

Implicit omul..

1. RedPoint a lansat o oferta iar cine este interesat de oferta respectiva ii poate trimite un mesaj privat sau poate sa ceara mai multe detalii.
    Nu stiu de ce Mastermind a intervenit??!?!!? daca era deschisa o discutie ...de genul....Ce parere aveti de serviciile cutare ??!?!! era totul logic si de bun simt sa raspunda Mastermind si sa posteze parerile lui. Asa, doar ca sa ma aflu in treaba si sa acuz eu in stanga sau in dreapta nu cred ca este ok..sau tolerat.
    In cazul asta....dovezile trebuie sa le aduca Mastermind ca este SPAM.
    ...atat am avut si eu de spus !!!
    suma respectelor ....

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Mai terminati, ma, odata! Si tu metrixule si tu Redpoint. Ce spanac faceti atata gargara. Redpoint, las-o mai moale ca stii ca ai fost prins cu mata in sac dar bineinteles ca nu vei recunoaste nici in ruptu capului. N-am uitat cand incercai sa o scoti la capat cu "arhivarul" tau.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Sper sa nu fiu INJURAT (desi am prostul obicei de a spune lucruri care supara)... am urmarit firul discutiei si nu vreau sa intru in disputa, poate doar sa va avertizez sa aveti grija cu cine si cum intrati in hora pe piata serviciilor de promovare de tipul mesaje/newsletter platit... nu am apelat nici la serviciile lui RedPoint, nici a lui MasterMind, nici la serviciile Neogen...

Rezultatele unei astfel de campanii urmeaza o gaussiana, iar dupa ce trece valul te trezesti acolo de unde ai plecat, singura coordonata modificata fiind timpul...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

RedPoint, a raspunde la o acuza cu o alta cauza (sau la o intrebare cu o alta intrebare) nu e demn de un reprezentat al unei dime care ne umple de stima la orice post.

Deja subiectul topicului a deviat total. De la un post acuzator de spam si explicatiile tale, la acuze si conspiratii ale adminilor si moderatorilor.

Daca ai ceva dovezi care sa sustina ce spui, ai putea fi credibil. Sau ati putea fi credibili (ptr ca de cele mai multe ori vorbesti cu plural).

Hai sa fac o comparatie:
    Mastermind printr-un post sugereaza ca faceti spam. Ai dat explicatii. El nu a adus dovezi. Deci cele spuse de el nu au valoare fara dovezi.
    Stii si tu asta.

Tu acuzi administratorii si moderatorii forumului de complicitati si mai stiu eu ce. Tot fara dovezi.

De ce? Pentru ca nu au moderat o acuza la adresa firmei pe care o reprezinti.
    De ce? Pentru ca explicatiile au fost deja postate de tine.

Raspunzi la vorbe cu vorbe.

Esti indignat ca s-a facut o acuza la adresa firmei pe care o reprezinti, dar faci acuze la adresa forumului.

Ipocrizia asta nu cred ca iti da o imagine buna. Ai dovezi, posteaza.

Forumul Seopedia inca il asteapta pe Mastermind cu dovezi. In cazul in care nu sint aduse, topicul e inchis sau sters.

Te rog sa faci dovada celor spuse, nu pentru a nu fi dar in judecata (asa cu marea majoritate a "afaceristilor" de pe net o practica, ceea ce e o prostie in marea majoritate a cazurilor), ci pentru a dovedi cele spuse.

Un post realizat de un user de pe forum, il atribui adminilor si moderatorilor, (pentru ca nu s-au implicat) ca si cum ei ar sti ca postul creat de Mastermind sau/si explicatiile date, ar fi adevarate.

Nici unul din voi nu a adus dovezi. Asta inseamna impartialitate.

In cazul asta, ar fi util sa renuntati la atitudinea de neindreptatiti de pe acest forum. DUpa cum vezi, userii de pe forum isi manifesta opiniile referitor la postul lui Mastermind, spre a aduce dovezi. Daca tot considerati postul respectiv ca pe o acuza.

Astept dovezile referitoare la acuzele aduse forumului sau a celor care il administreaza.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

RedPoint Guest

Implicit

@Aurel ...multumesc pentru participare 'ma'
    @Tataras... cand naiba scoti adresele noastre eMail din lista ta de newsletter,
    ca incercam acum de nenumarate luni sa scapam de mesajele tale nesolicitate.
    Deci dupa cum vedem, la tematica 'Marketing via eMail' te pricepi foarte bine, numai ca in comparatie cu 'serviciile' tale de unde nu mai iese omul si primeste 'newsleter' nesolicitate ani de zile findca nu-i mai radiezi adresa din baza ta de date 'marketing', la serviciile de eMail platit (cum le spui tu) poti sa-ti ridici numarul de vizitatori/referali/samd. fara sa risti sa primesti in continuare 'informatii irelevante' despre 'fratiorii' site-urilor sau alte banalitati din viata unui web'master'.

Desi suntem convinsi ca nu ai sa mai raspunzi aici, ca si la alte rugaminti de a nu ne mai trimite mesajele tale 'informative', totusi incercam, sa vedem ce re-actiune oferi, poate te impiedici si tu peste adresa noastra eMail si o radiezi in sfarsit si dupa luni de zile, din baza ta 'binefacatoare' de mesaje 'ne' -solicitate care le putem cataloga chiar si legislativ ca fiind SPAM.
    In cazul tau Tataraseni, putem aduce si dovezi iar tu stii acest lucru. Deci nu credem ca ne mai poti da si lectii de genul 'Eficienta marketingului prin eMail' din moment ce tu folosesti aceasta de aproape 2 ani, dar in fine...

Cu stima adecvata

RedPoint Guest

Implicit

...asteapta, lucrez la ele de zor

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Concursuri Online - o alternativa eficienta de promovare online
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:03
  2. Vand text si banner ad pe site PR3
    De Lucian00 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th May 2008, 14:49
  3. Cumpar link text si/sau banner
    De slobodan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd April 2008, 11:54
  4. Cumpar spatiu publicitar: banner, banner text, textadd, link
    De Serban Cristian în forumul Link-uri/Bannere