Link-uri in articole
Am nevoie de ajutorul vostru sa intaresc autoritatea directorului de articol coment.ro
Eu personal nu am mari avantaje din acest director, cu exceptia situatiilor in care imi mai postez si eu un articol cu link.
Daca directorul va capata autoritate mai mare si link-urile voastre din director vor fi mai valoroase
Va rog sa imi puneti prin blogurile voastre intr-un articol oarecare (existent sau nou) un link direct catre coment.ro, link-ul poate fi pus pe una din imaginile din articol (vizitatorul nu vede) sau se poate integra foarte frumos intr-o fraza de genul.
"Informatii preluate de pe coment.ro"
"Mai multe informatii gasiti pe coment.ro"
"Imagine preluata de pe www.coment.ro"
"Articol inspirat de un articol de pe coment.ro"
"Articole similare gasiti si aici."
Sau ce considerati voi de cuviinta
Cum acest director de articole este nonprofit, nu pot aloca un buget prea mare, cine vrea poate sa puna un astfel de link gratuit, la cei ce vor contracost pot oferi 1 euro. de fiecare link.
Scopul pentru care am lansat acest director a fost acela de a oferi o resursa gratuita necesara comunitatii.
Pentru a va face idee la vanitul coment.ro pot spune ca a "produs" din adsense in septembrie imensa suma de 2,87Euro, si a necesitat un timp de munca de aproximtiv 6-8 ore (moderare si altele).
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama