Salut,
Sunt intersat sa achizitionez articole (pay per post) cu anumite link-uri in ele si/sau link-uri simple pentru un client. Subiectul este mobila, produse de mobilier.
Va rog sa imi trimiteti prin PM ofertele voastre.
Multumesc,
Radu
Salut,
Sunt intersat sa achizitionez articole (pay per post) cu anumite link-uri in ele si/sau link-uri simple pentru un client. Subiectul este mobila, produse de mobilier.
Va rog sa imi trimiteti prin PM ofertele voastre.
Multumesc,
Radu
Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.
Salut,
Multumesc tuturor pentru propunerile trimise. Am incercat sa va raspund la toti insa sunt destul de multe PM-uri la care trebuie sa raspund si exista si regula aceea a forum-ului cu 60 de secunde lag intre trimiterea de mesaje si imi consuma foarte mult timp.
Imi cer scuze pentru lipsa de eleganta insa vedeti si voi la ce ore ajung sa lucrez.
Am citit toate propunerile primite, urmeaza sa prezint clientului cateva variante de lucru si impreuna sa alegem dintre ele. Voi reveni eu cu un mesaj catre cei dintre voi cu care as dori sa colaborez. O sa dureze ceva timp, cred, pentru ca sunt multe lucruri de analizat si e si o perioda mai "nepropice" pentru munca.
Multumesc si scuze inca o data pentru ca nu reusesc sa va raspund personal,
Radu
Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)