Catre articole ar trebui sa isi aduca link-uri fiecare catre propriul articol, eu asa fac la o parte din articolele publicate prin directoare de articole. Iar categoriile fiind asa de multe nu stiu unde si cum sa ma orientez
Catre articole ar trebui sa isi aduca link-uri fiecare catre propriul articol, eu asa fac la o parte din articolele publicate prin directoare de articole. Iar categoriile fiind asa de multe nu stiu unde si cum sa ma orientez
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu am spus categorii sau ARTICOLE, iti pot arata categorii indexate cu succes pe diverse nise: diete, retete culinare etc. Daca lovelife primea link-uri numai catre index nu beneficia de o autoritate, mai degraba de un inec.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Felix, ai fi surprins sa afli ca majoritatea "expertilor SEO" aduc link-uri doar spre homepage.
PS am avut probleme cu directorul de articole, un autor a trimis vreo 10.000 (peste 1000 domenii diferite) de link-uri spam catre articolul sau, am fost nevoit sa sterg articolul si sa ii dau un 404 pentru articol, e posibil sa ma f atins un pic atunci si pinguinul
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Am pus intre ghilimele "experti SEO", trebuie echilibru, eu pun in general si catre categorii deoarece avantajul SEO este mare, dar are dreptate si DAN, spre categorii este mai putin natural
Depinde, de la caz la caz.
Dar un exemplu: daca ai un site cu jocuri, pui link spre categorie, right? Valabil si la horoscop, vremea, etc.
Dar cum tu ai un director de articole... atunci lasa balta categoriile.
Vand Advertoriale (pr 5)
Eu am salutat initiativa membrilor, am intervenit pentru a nu ajunge intr-o directie gresita, daca directorul tau primea link-uri numai catre index nu te ajuta. Am crezut ca va ajut.
@felix, multumesc, eu am vazut interventia ta drept un ajutor
@felix - nu intelege gresit, si eu apreciez cand oamenii sunt saritori si apreciez orice raspuns, bun sau rau.
Eu imi dadeam cu parerea referitor la ce ai zis tu, atata tot. Din experimentele (cu mine insumi), mi-am dat seama ca link-urile catre tag-uri si categorii nu sunt naturale. Nu am vazut pe nimeni vreodata care sa dea link din proprie initiativa catre o categorie.
Am vazut in prezentarea lui kidu de la ceva intalnire ca tag-urile rankeaza bine. Si m-am gandit ca ar fi bine sa pun link-uri catre tag-uri. Dupa un experiment esuat, m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca ele vor ranka singure, daca le pun linkuri atrag atentia in directia gresita.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)