Doresc doar sa ii cresc autoritatea astfel incat articolele publicate in el sa stransfere mai multa autoritate, eu mi-am propus de mult timp sa il intaresc, dar nu prea am reusit cu timpul, articolele publicate fiind din toate nisele nu am pe ce cuvant cheie sa optimizez
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asa domne`, puneti piciorul in prag, macar atat putem face si noi. Am pus si eu, gratis, bineinteles.
Merita reducerile colective atentie? | Dragos Nicu , intr-un articol oarecare
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Nu te cred
Valabil pt tine si oricare alt coleg: trimite prezentarea in directoare romanesti.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
O sa iti pun si eu Lovelife dar saptamana viitoare, deja s-au adunat destule linkuri pentru saptamana asta. Si nu stiu daca e bine sa le facem publice aici asa intr-un singur loc, poata nu o sa-i miroasa bine lui google, nu pare natural.
Inca ceva: nu puneti link-ul aici. Puneti-l sa nu fie link, pentru ca Google, la cat de "bun la suflet" e zilele astea, ar putea identifica un pattern.
Trust, but verify.
Admir initiativa colegilor, voi venii si eu luni cu un link. Lovelife, incearca sa aduci link-uri si catre categorii sau articole, asa v-a parea mult mai natural si v-a avea autotitate mai mare.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)