Atunci e bine, cu placere :). Daca vrei pe un anchor anume de acolo sa-mi spui, pot pune oriunde ca nu ma deranjeaza.
Versiune printabilă
Doresc doar sa ii cresc autoritatea astfel incat articolele publicate in el sa stransfere mai multa autoritate, eu mi-am propus de mult timp sa il intaresc, dar nu prea am reusit cu timpul, articolele publicate fiind din toate nisele nu am pe ce cuvant cheie sa optimizez
Asa domne`, puneti piciorul in prag, macar atat putem face si noi. Am pus si eu, gratis, bineinteles.
Merita reducerile colective atentie? | Dragos Nicu , intr-un articol oarecare
Nu te cred :)
Valabil pt tine si oricare alt coleg: trimite prezentarea in directoare romanesti.
O sa iti pun si eu Lovelife dar saptamana viitoare, deja s-au adunat destule linkuri pentru saptamana asta. Si nu stiu daca e bine sa le facem publice aici asa intr-un singur loc, poata nu o sa-i miroasa bine lui google, nu pare natural.
Inca ceva: nu puneti link-ul aici. Puneti-l sa nu fie link, pentru ca Google, la cat de "bun la suflet" e zilele astea, ar putea identifica un pattern.
Admir initiativa colegilor, voi venii si eu luni cu un link. Lovelife, incearca sa aduci link-uri si catre categorii sau articole, asa v-a parea mult mai natural si v-a avea autotitate mai mare.