Site cu produse IT (laptop-uri, telefoane, gadgets) doresc link exchange cu site-uri din aceiasi nisa
Site cu produse IT (laptop-uri, telefoane, gadgets) doresc link exchange cu site-uri din aceiasi nisa
Ultima modificare făcută de Claudiu B; 28th October 2010 la 12:40.
As dori un 3 way.
Eu dau de pe shopdirector.ro Page Authority 53
Doresc sa primesc pe mobile-phones.ro PA 49
Astept un PA in jur de 50
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
nu accept 3 way. si fara directoare
Aș fi putut să te întreb pe PM dar cred ca răspunsurile pot fi interesante și pentru alți colegi.
Anyway is your choice
- Eu știam că 3 way este o variantă foarte bună. De ce o respingi ? (nu trebuia să mai faci modificarea în anuntul inițial, se înțelege din răspunsul dat)
bănuiesc că ai niște argumente tehnice
- De ce nu directoare? Toata lumea înscrie în draci în directoare.
- Nu prea mai cred în LE în nișa. Cred că 99,9% din evaluari sunt făcute mecanic și nu stă nimeni să împartă linkurile în căprării. Poate mă înșel.![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Sunt novice in ceea ce priveste Seo, insa am intrebat “din usa in usa” si am ajuns la concluzia ca un link 1 way este mai bun ca un 3 way. Nu chiar toata lumea isi inscrie site-ul in directoare. Voi incerca sa evit aceasta metoda de promovare.
One way sau three way e cam acelasi lucru. Tu te referi la cele reciproce care intr-adevar sunt mai slabe.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Scuzati intrarea "ca musca in lapte" dar ma roade curiozitatea:
1. Da, 1 way sunt de preferat, dar sunt cam rare(excludem platite) daca nu te cheama youtube, trilulilu sau alte surse de virale. Totusi, unde e vorba de 1 way in thread-ul asta? Inteleg ca tu vrei link exchange, ceea ce e 2 way - link vs link - si care e mai slab decat 3 way, fie el - 3way-ul - si pe acelasi IP
2. Daca informatiile din punctul 1 nu iti sunt straine - de ce vrei un 2 way in dertimentul unui 3 way?
*Nu sunt ironica, chiar vreau sa stiu.
Raspunsul este : Lipsa de experienta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)