Site cu produse IT (laptop-uri, telefoane, gadgets) doresc link exchange cu site-uri din aceiasi nisa
Versiune printabilă
Site cu produse IT (laptop-uri, telefoane, gadgets) doresc link exchange cu site-uri din aceiasi nisa
As dori un 3 way.
Eu dau de pe shopdirector.ro Page Authority 53
Doresc sa primesc pe mobile-phones.ro PA 49
Astept un PA in jur de 50
nu accept 3 way. si fara directoare
Aș fi putut să te întreb pe PM dar cred ca răspunsurile pot fi interesante și pentru alți colegi.
Anyway is your choice :D
- Eu știam că 3 way este o variantă foarte bună. De ce o respingi ? (nu trebuia să mai faci modificarea în anuntul inițial, se înțelege din răspunsul dat)
bănuiesc că ai niște argumente tehnice
- De ce nu directoare? Toata lumea înscrie în draci în directoare.
- Nu prea mai cred în LE în nișa. Cred că 99,9% din evaluari sunt făcute mecanic și nu stă nimeni să împartă linkurile în căprării. Poate mă înșel.:confused:
Sunt novice in ceea ce priveste Seo, insa am intrebat “din usa in usa” si am ajuns la concluzia ca un link 1 way este mai bun ca un 3 way. Nu chiar toata lumea isi inscrie site-ul in directoare. Voi incerca sa evit aceasta metoda de promovare.
One way sau three way e cam acelasi lucru. Tu te referi la cele reciproce care intr-adevar sunt mai slabe.
Scuzati intrarea "ca musca in lapte" dar ma roade curiozitatea:
1. Da, 1 way sunt de preferat, dar sunt cam rare(excludem platite) daca nu te cheama youtube, trilulilu sau alte surse de virale. Totusi, unde e vorba de 1 way in thread-ul asta? Inteleg ca tu vrei link exchange, ceea ce e 2 way - link vs link - si care e mai slab decat 3 way, fie el - 3way-ul - si pe acelasi IP
2. Daca informatiile din punctul 1 nu iti sunt straine - de ce vrei un 2 way in dertimentul unui 3 way?
*Nu sunt ironica, chiar vreau sa stiu.
Raspunsul este : Lipsa de experienta