Care din urmatoarele backlinkuri le considerati mai eficiente?
1. Un backlink de pe un site de stiri (pr5)?
2. Un back link pe nisa voastra (pr3) actualizat saptamanal?
se considera backlinkurile sitewide
Care din urmatoarele backlinkuri le considerati mai eficiente?
1. Un backlink de pe un site de stiri (pr5)?
2. Un back link pe nisa voastra (pr3) actualizat saptamanal?
se considera backlinkurile sitewide
As alege varianta 2, dar sa nu fie sitewide. Doar pe homepage e mai ok. Daca se poate si contextual, inconjurat de nitel text, e si mai bine.
Signatura lipsa
Mergi pe nisa si nu vei pierde niciodata
Opțiunea 2 este mai ok dupa mine . Un backlink de pe o nisa asemanatoare aduce cu sine un beneficiu mult mai ok decat unul de pe un site generic.
E nitel mai complicat de atat. Sunt foarte multi parametri de examinat, iar datele furnizate sunt generice.
In primul rand, uita de piar. Nu stiu de ce tot considerati pr-ul (inca) un parametru dupa care sa va ghidati.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@claudyou Cum adica actualizat saptamanal? adauga continut saptamanal
@robert "In primul rand, uita de piar" ce inseamna piarul in cazul dat?
PR5 PR3 page rank (piar) banuiesc ca la asta se refera Roby... multi au acelasi page rank de mai bine de un an. Eu daca n-am prins update nu am deloc.. scrie N/A... astea nu inseamna ca nu am deloc
Ambele variante sunt bune atat timp cat site-urile sunt actualizate cu articole.
Salut colegi,detin un magazin online si vreau sa stiu cat de importante mai sunt backlinkurile,fac referire la numarul lor? E mai bine sa fie putine de pe site-uri cu autoritate in domeniu sau inca mai conteaza numarul lor?Multumesc anticipat!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)