Cu siguranta te ajuta sa ai linku-uri multe sau putin din nisa ta si nu doar catre pagina pricipala, ci si catre paginile categoriilor eventual si catre pagina unui produs foarte cautat pe google.
Multumesc pt sfaturi nu stiam ca ajuta si linkurile catre paginile categoriilor,din pacate inca aprofundez domeniul asta fiind de cealalta parte (client) ,cam care ar fi numarul maxim de backlinkuri care se pot face pe zi fara a dauna si totusi a avea o oarecare urcare a siteului?
Banuiesc ca si aceasta fregventa se pote creste usor daca nu o faci bruc,nu?
Da, mai ales daca cresti si frecventa adaugarii de continut si semnalele media.
Dap, cum obisnuiesti google de la inceput, asa trebuie sa o ti si pe parcurs.
PS off topic: Ca si cu iubita/sotia, cum o obisnuiesti de la inceput asa trebuie sa fi si pe parcurs,ptr ca apoi iti face capul plin de bug-uri![]()
Nu sunt deloc de acord. Cum adica cresterile si scaderile bruste pot avea urmari negative? Pai rational, daca ai un produs nou, este foarte posibil (natural) ca acesta sa primeasca foarte multe obl-uri, pentru ca multi sunt interesati sa scrie despre el. Apoi scazi iarasi la un numar mic, obisnuit de linkuri. Ne asteptam la ceva negativ? Eu zic ca ar trebui sa te concentrezi mai mult pe modul de structurare a linkurilor si nu pe numarul lor. Binenteles daca ai un site nou, trebuie sa-i aduci linkuri echilibrat cu contentul care-l adaugi pe site, dar asta nu inseamna ca nu poti avea intr-o zi 30 linkuri si urmatoarele 4 zile cate 2-3, cu precizarea ca nu toate vor merge catre aceeasi pagina si nu vor fi toate de tip ancora, sau mai ales aceeasi ancora.
Cresterile si scaderile de linkuri aduse sunt mai "naturale" decat aducerea unui numar fix de linkuri constant. Teoretic, acestea sunt aduse de catre cei care o fac independent ca un review pozitiv la ceea ce oferi tu si binenteles ca sunt influentati de ceea ce ofera articolul/produsul tau.
Da, ai dreptate in ce spui, am dat un raspuns cam evaziv. Conteaza mult nisa si tipul/frecventa continutului. E de inteles la un site tip blog unde daca postezi un review sau o stitr interesanta poti prinde backlinks naturale multe, insa la un site gen pe pilot automat cum ar fi "ora exacta" maxim de 2 ori pe an ai putea avea astfel de urcari si scaderi. Eu cred ca fiecare nisa e studiata diferit si nu te poti juca in orice conditii.
In plus, e de inteles atunci cand postezi o stire sau o serie de stiri pe acelasi subiect sa primesti linkuri multe spre ele si automat spre index (gen am gasit asta pe siteul cutare) dar daca tot continutul siteului tau primeste linkuri naturale cu gramada, peste noapte, mie mi se pare cam trasa de par.
Vorbind pe o dezvoltare normala a unui site, pot aparea peste noapte mai multe sau mai putine decat de obicei. Daca site-ul nu are o dezvoltare normala si continua, atunci nici nu are rost sa discutam despre el![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)