imi poate dauna un backlink primit de pe un site pe care nu s-a pus continut de mai bine de 8 luni ?
imi poate dauna un backlink primit de pe un site pe care nu s-a pus continut de mai bine de 8 luni ?
Nu te va afecta. Poate o intrebare buna ar fi daca te va ajuta..
Din experienta mea, ajuta - daca situl respectiv este inca in regula.
atat stiu ca are PR1, ceea ce as deduce ca la ultima actualizare ar fi fost decent. Afacere nu e mare dar as considera ca e ceva
Normal ca ajuta, pr1 nu i s-a oferit pe ochi frumosi. Inseamna ca a avut un continut cat de cat decent si backlinkuri de calitate. Nu vad de ce te-ar afecta. Dar nu-ti pot spune nici daca te va ajuta.
In principiu ajuta. Daca intram insa in detalii rezultatele variaza mult in functie de profilul site-ului respectiv, continut, backlinkurile pe care le are la randul lui (nu e atat de important sa aiba backlinkuri cat e de important sa nu aiba backlinkuri negative) si asa mai departe.
Ce treaba are PR-ul in chestia asta?
eu zic ca daca are pr>0 e o siguranta ca siteul are o oarecare apreciere din partea google
Din momentul in care Google a incetat sa mai actualizeze PR, a si renuntat sa-l mai catalogheze drept un indice important atunci cand pozitiona un site samd.
E o siguranta ca, asa cum ai zis tu, A AVUT o apreciere in Google. In prezent PR-ul ala nu mai reprezinta aprecierea ci doar faptul ca s-a lucrat la el la un moment dat. MAi bine ai analiza cum s-a comportat siteul de atunci si pana acum pentru a constata cat de eficient va fi un link de acolo.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)