Analiza foarte ok din punctul meu de vedere. Felicitari pentru rabdare si pentru volumul de munca depus.
Totusi nu stiu daca merge sa spui ca pinguinul e subiectivMai degraba ar merge ca nu e corect propagat si gasesti tot felul de contraargumente si de site-uri care sunt sus facand lucruri old scholl sa le spunem
.
@Tom: Contraargumentele tale sunt corecte dar duse un pic la extrem din punctul meu de vedere.
Eu mai degraba as intelege sa nu abuzezi de anchor text si sa aduci exclusiv linkuri pe ce te doare cel mai tare. Nu cred ca se gandea sa recomande cuiva sa aduca linkuri pe carnati de plescoi.Am domeniu ceasurioriginale.com, trimit linkuri cu lenjerie intima, anvelope iarna, carnati plescoi, ..... urc pe ceasuri originale
Ce se poate reprosa e ca a spus incomplet si nu a zis exact cum ar trebui sa varieze (recomandarea lui)
Nu zice in analiza lui sa faca tot ce a facut concurenta, dar cu siguranta in ce a facut concurenta vei gasi si lucruri bune si potential ok de promovare pentru tine.Faceti o analiza amanuntita a competitorilor,
Sincer? E cea mai mare greseala pe care o poti face in seo.
Eu de exemplu lucrez in paralel pe foarte multe nise si concurenta ma ajuta foarte mult.
Nu te iei dupa aia care sunt "penalizabili" dar poti sa iei lucrurile bune de la ceilalti care sunt in fata ta.
Poate ai o afacere locala si de la competitorii tai gasesti mai repede resurse de promovare corecta decat sa pierzi foarte mult timp descoperind prin alte metode.
Asta nu inseamna ca eu copiez ce a facut altul din punctul meu de vedere.

Mai degraba ar merge ca nu e corect propagat si gasesti tot felul de contraargumente si de site-uri care sunt sus facand lucruri old scholl sa le spunem
Răspunde cu citat