Problema cu link-urile edu si gov este "they dont stick"
Am site de test pe care am facut link building agresiv cu link-uri .edu si .gov insa majoritatea dispar destul de repede.
Linkurile de genul acesta pe care le mai obtinem noi nu sunt naturale deloc si din acest motiv nu cred ca au vreo valoare. Dar daca ai obtine un link editorial de pe un astfel de site cu siguranta te-ar ajuta.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Am prins link pe .edu (nu edu.pl, edu.ro) mai demult cand am lansat un template simplu de WP pe diferite siteuri. Nu stiu cat de naturala a fost vazuta treaba asta dar nici nu am stiut la momentul respectiv sa analizez posibilele consecinte.
Linkurile pe acest gen de siteuri sunt foarte greu de obtinut, poate apar linkurile postate prin comentarii sau profile insa majoritatea sunt nofollow, asa ca nu cred in valoarea lor.
@madalin_wrc detaliaza de ce nu crezi
Off: inca, cateva posturi si poti posta in marketplace![]()
si mai bune sunt domeniile ac.uk varianta de edu pentru Marea Britanie...
Putini stiu despre ele si nu sunt spamate asa ca cele edu si gov....
Sper sa ajute informatia
uite de pilda eu am 15 bloguri edu curat si vreo 3 ac.uk varianta britanica a edu unde pun articole unice cu maxim 2 linkuri in continut si am rezultate foarte bune.. Chiar se simt in serp..
dar nu recomand forumuri si comentarii pe pagini spamate. Articolele sunt cu totul si cu totul altceva. Va recomand cu caldura sa incercati...dar fara abuzuri...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)