Daca nu era al tau, sigur nu-l gaseai...
1 link pe un forum dofollow are valoarea lui, indiferent cati vizitatori are, nu este acelasi lucru cu a avea un link follow cu unul nofollow, si apoi daca cu timpul se "baga" unul, o sa vina si altul, si altul, si tot asa, continutul se creaza, poate intr-o zi va fi mai plin, dar atributul linkului tot dofollow va fi,sper
Registrant:
N/A
Madalin Adrian Iacob (...@yahoo.com)
1 decembrie 1918
Bl 28A
Nehoiu
Buzau,125100
RO
Tel. +40.xxxxx54801
Nu am altceva de zis.
Ultima modificare făcută de Nichita; 27th August 2012 la 20:10.
Furt de identitateRegistrant:
N/A
Madalin Adrian Iacob (...@yahoo.com)
1 decembrie 1918
Bl 28A
Nehoiu
Buzau,125100
RO
Tel. +40.xxxxx54801
Nu am altceva de zis.![]()
Don·t worry....o sa ne straduim sa mai creasca
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Buna observatie, "Am gasit" e doar o expresie si trebuie luata ca atare
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Dormnule Alex, am sa redirectiones spamul primit pe mail pe adresa dvs, stim aproape toti sa ne uitam la un WhoIs, dar mai sunt si care nu stiu, asa ca sa nu facem publice datele cuiva asa gratuit, puteati folosi si dvs un *** prin anumite texte
Am modificat eu adresa de mail. Gata, nu o sa te mai spameze nimeni.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Parca asa ziceau unii, pe vremuri, nu ?
Nu mai semana a 'prosteala' daca spuneai din prima ca detii un oarece portal care permite dofollow links si ca daca cineva este interesat, poate posta/lista acolo insa ai preferat varianta folosita de multi: "am gasit si eu un site care .. bla bla bla".
It's rude.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)