Salutare,
Din ce am citit pana in momentul de fata, Google isi actualizeaza algoritmii astfel incat optimizarea poate aduce mai multe daune decat beneficii... Cu toate acestea, consider ca tot trebuie facuta... un site poate creste foarte greu de la sine, in mod natural, doar din continutul adus.
Ei bine, am cateva nelamuriri, si anume, inscrierea in directoare (stiu ca nu mai are aceleasi efecte ca pe vremuri) sau advertorialele spre exemplu, sau alte metode de link building prezente si aici: Idei pentru 100 metode de link building, mai au efect/mai pot fi incercate, sau se risca o penalizare de genul "unnatural inbound links" (e clar ca link-urile nu sunt naturale) ?
Am inteles ca e bine ca anchorele sa fie cat mai variate pentru a evita pe cat posibil Penguin-ul, si/sau folosirea de anchore generice (Folosirea de generic anchor text), dar, din nou, intreb, mai au efect aceste metode de link building, sau, cam catre ce ar trebui sa ma/ne orientez/orientam ?
Sper sa fie cat mai multe raspunsuri intrucat cred ca este o intrebare interesanta
Multumesc!