27th February 2012, 13:52
0 out of 1 members found this post helpful.
Daca tot ai domeniul de ce nu incerci sa vezi cum merge? Daca ai content in romana, setezi din webmaster tools tara Romania, mai pui si un meta pentru language ro, ai si kw in nume probabil ca o sa rankezi destul de bine in ro.
Daca reusesti sa il pozitionezi poate ne spui si noua cum se comporta un domeniu .ca in Google.ro, pentru ca alte extensii am tot vazut pozitionate foarte bine. (ex : .de, .eu)
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
27th February 2012, 14:31
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
danielicb
Daca tot ai domeniul de ce nu incerci sa vezi cum merge? Daca ai content in romana, setezi din webmaster tools tara Romania, mai pui si un meta pentru language ro, ai si kw in nume probabil ca o sa rankezi destul de bine in ro. Daca reusesti sa il pozitionezi poate ne spui si noua cum se comporta un domeniu .ca in Google.ro, pentru ca alte extensii am tot vazut pozitionate foarte bine. (ex : .de, .eu)
alt exemplu stralucit de dat cu parerea fara sa ai habar de nimic pe tema respectiva
Din pacate este un sport national si reusesc sa induca de cele mai multe ori in eroare.
13th March 2012, 11:34
0 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
100R
In Webmaster Tools doar pentru domeniile generice poate fi setata tara.
Exceptie: .co, .me, .tv .cc, .eu, poate mai cateva
Din WMT poate fi setata tara si pentru domenii ca .com, .net, .org. Atat timp cat poti seta tara si pt domenii ca eu, co, me de ce nu poti seta si pentru .ca?
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.