Pune istoricul intreg, te rog. Sint curios cum interpretati datele astea.
Pune istoricul intreg, te rog. Sint curios cum interpretati datele astea.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Link-urile sunt catre categorii(pagini interioare) si rar pe index, si vb de 30 de pagini interne, deci linkuri diversficate. Despre gov si edu, sunt insignifiabile. NU vb de nisa de asigurari, e cu totul alt proiect, ne-public din motive foarte clare.
@ robyroy, merci de parere, o sa iau in calcul Ultimele 2 luni au demonstrat prin rezultate, ca ceea ce facem e ok, si are succes. E principalul motiv pentru care sunt 100% convins ca a fost "Report".
Consider in contiare ca acest subiect este foarte important, asa ca discutiile depsre google + nu isi au locul. Apropo, vedeti noul google.com ca sa vedeti cat de mult conteaza acest +1, si cum te "obliga sa te loghezi".
@ Kidu, e posibil, dar de ce acum? Pentru ca am ajuns in top 3 pe majoritatea categoriilor importante? Nu e cam dubios? Sunt prea multe link-uri intrun timp scurt? 100-150 root sunt multe, intr-o luna?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
200 de linking root domains pe 1 noiembrie, cateva educational.. apoi jumate de noiembrie cateva domenii pe zi. Asta-i site-ul penalizat? Nu m-as mira
LE: vb lu krumel, pune istoricul intreg.. conteaza si ce-a fost inainte de 1 noiembrie, desi sincer, 200 de LRD intr-o zi e mult, chiar si pt un site cu autoritate, zic eu
Signatura lipsa
Signatura lipsa
Tom, o intrebare simpla: Acum 2 luni stia cineva de acel site? ... raspunsul preconizez ca este NU
Cred ca in cazul tau au fost prea multe link-uri intr-un timp foarte scurt, lucru vazut si de Google, dar dupa cum spui tu si de concurenta.
offtopic: ar fi pacat sa-ti baneze proiectul, e prea bine realizat...
shit happens... si linkurile astea trebuie generate cu cap. ce simplu ar fi sa facem toti wordpress comment spam sau sa aruncam linkuri fara mila si sa stam linistiti...
btw: ti-am studiat 'tehnicile' .. crede-ma ca nu faci bine ce faci...
Ultima modificare făcută de Mar; 1st December 2011 la 19:22.
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
@ mar & Krumel. Probema e ca EU nu stiu, asa ca as fi recunoscator, daca mi-ati spune pe PM, de ce credeti ca e penalizat. Am o banuiala, dar atat. Daca pica proiectul e grav pt mine.
Site-ul ramane privat, inclusiv pe viitor, pentru ca topicul o sa ajute si alti membrii, care poate o sa fie in aceasi ipostaza. Solutia la fel, in caz de ban, o sa fie publica.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)