Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Cat de utile sunt link-urile pe site cu PR mare

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

E o concluzie personala si daca nu ma insel, Terry Kyle a prezentat-o in Backlinks Hydra din 2010, sper sa nu confund, e printre putinele ebookuri pe care le-am citit, el spunea ca linkurile de pe siteurile din aceeasi nisa cu a ta nu sunt importante (mai importante decat celelalte incat sa fie justificata afirmatia).
    Bine, multe dintre sfaturile din 2010 nu mai merg in 2011, totusi Terry a spus adevarul pana acum (din cat am dedus eu) comparativ cu altii care doar vorbesc sa mai vanda un ebook si care nu spun nimic nou.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Ma gandeam doar la un exemplu concret: gen pozitionat bine pe "jocuri online" si cu link doar din... site-uri de constructii, turism...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

hellmaster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Athens
    Vârstă
    42
    Posturi
    37
    Putere Rep
    34

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

- daca ai continut de calitate unele linkuri vor veni singure;
    - cumperi advertoriale;
    - cumperi linkuri;
    - directoare;
    - social bookmarking;
    - comenturi pe bloguri dofollow;
    - spam *trolface*.
    "CAESAR IS HOME"

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    E o concluzie personala si daca nu ma insel, Terry Kyle a prezentat-o in Backlinks Hydra din 2010, sper sa nu confund, e printre putinele ebookuri pe care le-am citit, el spunea ca linkurile de pe siteurile din aceeasi nisa cu a ta nu sunt importante (mai importante decat celelalte incat sa fie justificata afirmatia).
    Bine, multe dintre sfaturile din 2010 nu mai merg in 2011, totusi Terry a spus adevarul pana acum (din cat am dedus eu) comparativ cu altii care doar vorbesc sa mai vanda un ebook si care nu spun nimic nou.
    Personal as sustine ambele pareri, intr-o anumita masura si explic.

Am intalnit situri care au link-uri de pe situri nu tocmai related, insa destul de multe ca numar, si merg (desi nu exceptional).
    Chiar daca schimbi complet destinatia sitului spre exemplu, el continua sa functioneze rezonabil, cu conditia sa aiba o gramada de linkuri inbound, mai ales daca au si autoritate. Cand ai, sa zic, 1000 de domenii linking-in, autoritative, poti sa ai rank decent cam pe orice iti trece prin cap. Insa repet, nu as defini performanta ca fiind exceptionala.

Deasemeni, am intalnit si situri cu putine link-uri, dar de pe situri din aceeasi nisa. Varianta asta merge categoric mai bine decat cea precedenta, dupa parerea mea, in sensul ca eficienta unui link este mult mai mare.

Mult mai importanta mi se pare insa combinatia, respectiv caracterul unitar al sitului, fata de link-urile care trebuie sa fie din aceeasi nisa. Daca ai un site despre auto, nu-l amesteca cu unul despre SEO - fa un site separat pentru fiecare si cauta sa obtii link-uri din fiecare nisa. Continutul amestecat de obicei dauneaza.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

1 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Sunt multe controverse la capitolul asta ;

1. daca linkurile related sunt mai bune decat celelalte . Parerea mea e ca nici vorba ! E un mit SEO scris in cateva carti si ramas asa.

2. o alta mare controversa e daca linkul de pe pagina sau domeniu cu Pr mare e mai bun . Categoric da . A se studia mai aprofundat ce spun marii link builderi ai lumii .

3. trebuie sa intelegem ca din link building poti obtine 2 lucruri : a. Popularitate : prin linkuri multe , diversificate de pe domenii diferite cu Ip diferit.( forumuri, bloguri, continut, edu, sociale, pliguri , directoare, etc) si b. Autoritate : care este transferata de pagina sau respectiv domeniu de unde vine linkul.( evident data de vechimea linkului pe pagina respectiva , Page rankul paginii sau al domeniului, vechimea domeniului , etc )

4. Cele mai bune linkuri sunt cele din mijlocul paginii , adica main body in intelesul HTML . Google s-a smecherit si nu mai puncteaza asa bine linkurile din blogroll, footer . Cele mai proaste linkuri sunt si cele mai folosite adica comentarii pe bloguri de tip Wordpress.

5. Linkurile Do follow sunt extrem de importante , No follow nu mai relevanta de alta data , dar cu toate astea prefer un link nofollow de pe un domeniu cu Pr 4 decat un dofollow de pe Pr 0 sau 1.

De mult vroiam sa lamuresc aceste lucruri . Sigur povestea e mult mai complexa dar cred ca e suficient atat pentru moment.

Nu va mai luati dupa altii, faceti asa si veti vedea rezultate exceptionale in Serps.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da cam asa e, nu stiu ce sa zic de PR4 nofollow mai bun ca PR1 dofollow, nu pot aprecia ca n-am testat.

Comentarii pe bloguri dofollow cu PR mare merg bine, postul care mi-a schimbat viata in bine, poate ajuta si pe altii: http://backlinksforum.com/main-backl...w-results.html

Asta imi place la seo, teste adevarate, sincer nu ma multumeste "cumpara advertoriale", cumpara backlinkuri" daca asta se intelege prin seo atunci seo e 0 pentru ca on page nu valoreaza mai nimic. Exceptand erorile de script, cod, nu trebuie sa fi seo sa scrii ceva care sa se pozitioneze bine.

Nu trimit oamenii acolo dar forumul asta chiar meritam are oameni extraordinari si se pot invata multe, cum am zis pe mine m-a ajutat. Am gasit raspunsuri sincere, avizate

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    35
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

Ideal pentru un site de transporturi cred ca ar fi linkuri pe nisa auto, transport si turism/marfa (depinde ce transporti)
    daca ai posturi, incearca sa faci referire in post la alt post. Astfel vei crea o "plasa" de linkuri interioare, adica paginile la update pr vor avea toate de castigat. (gresesc?)
    O treaba ar fi cumpararea de advertoriale, scri tu advertorialul cat mai obiectiv, cat mai bine si astfel vei obtine linkuri relevante.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Exact cum spune Marinel, linkuri relevante.

Si in postul lui diet.popu exista un gram de adevar insa nu cred in treaba cu autoritatea vs relevanta. Lucrurile sunt simple, atunci cand faci un link, fa-l in asa fel incat google sa creada ca e acolo natural, ca un vot al autorului. Daca o sa iti apara un link spre jocuri intr-o pagina despre politica sau religie... ceva nu e bine si google stie asta. Se face intr-adevar transfer de page authority insa nu este la fel de important pentru cuvantul tau cheie cum este un link relevant dintr-un site din aceeasi nisa
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Un raspuns de nota 10 .. Ai un plus de la mine !!!

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Ar trebui totusi specificat, da bine sa ai backlinkuri de pe nisa ta dar nu necesar, te poti pozitiona pe orice nisa fara un singur link de pe nisa ta.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

, multumesc.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tag-urile sunt de ajutor !? DA sau NU
    De MaXz în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 12th September 2011, 01:15
  2. Trackbacks si Pingback in Wordpress - Sunt utile?
    De evolution în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th January 2011, 23:15
  3. Ce sunt IP-urile de forma 193.255.255.5 +1
    De evolution în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th October 2009, 11:49
  4. Sunt utile/nepenalizate linkurile cumparate ?
    De evolution în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th November 2007, 10:53
  5. Care Sunt Link-urile Bune?
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th December 2005, 20:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •