8th September 2011, 23:47
0 out of 1 members found this post helpful.
- daca ai continut de calitate unele linkuri vor veni singure;
- cumperi advertoriale;
- cumperi linkuri;
- directoare;
- social bookmarking;
- comenturi pe bloguri dofollow;
- spam *trolface*.
"CAESAR IS HOME"
4th October 2011, 20:32
1 out of 4 members found this post helpful.
Sunt multe controverse la capitolul asta ;
1. daca linkurile related sunt mai bune decat celelalte . Parerea mea e ca nici vorba ! E un mit SEO scris in cateva carti si ramas asa.
2. o alta mare controversa e daca linkul de pe pagina sau domeniu cu Pr mare e mai bun . Categoric da . A se studia mai aprofundat ce spun marii link builderi ai lumii .
3. trebuie sa intelegem ca din link building poti obtine 2 lucruri : a. Popularitate : prin linkuri multe , diversificate de pe domenii diferite cu Ip diferit.( forumuri, bloguri, continut, edu, sociale, pliguri , directoare, etc) si b. Autoritate : care este transferata de pagina sau respectiv domeniu de unde vine linkul.( evident data de vechimea linkului pe pagina respectiva , Page rankul paginii sau al domeniului, vechimea domeniului , etc )
4. Cele mai bune linkuri sunt cele din mijlocul paginii , adica main body in intelesul HTML . Google s-a smecherit si nu mai puncteaza asa bine linkurile din blogroll, footer . Cele mai proaste linkuri sunt si cele mai folosite adica comentarii pe bloguri de tip Wordpress.
5. Linkurile Do follow sunt extrem de importante , No follow nu mai relevanta de alta data , dar cu toate astea prefer un link nofollow de pe un domeniu cu Pr 4 decat un dofollow de pe Pr 0 sau 1.
De mult vroiam sa lamuresc aceste lucruri . Sigur povestea e mult mai complexa dar cred ca e suficient atat pentru moment.
Nu va mai luati dupa altii, faceti asa si veti vedea rezultate exceptionale in Serps.
4th October 2011, 22:17
1 out of 1 members found this post helpful.
Da cam asa e, nu stiu ce sa zic de PR4 nofollow mai bun ca PR1 dofollow, nu pot aprecia ca n-am testat.
Comentarii pe bloguri dofollow cu PR mare merg bine, postul care mi-a schimbat viata in bine, poate ajuta si pe altii: http://backlinksforum.com/main-backl...w-results.html
Asta imi place la seo, teste adevarate, sincer nu ma multumeste "cumpara advertoriale", cumpara backlinkuri" daca asta se intelege prin seo atunci seo e 0 pentru ca on page nu valoreaza mai nimic. Exceptand erorile de script, cod, nu trebuie sa fi seo sa scrii ceva care sa se pozitioneze bine.
Nu trimit oamenii acolo dar forumul asta chiar meritam are oameni extraordinari si se pot invata multe, cum am zis pe mine m-a ajutat. Am gasit raspunsuri sincere, avizate
4th October 2011, 23:07
Ideal pentru un site de transporturi cred ca ar fi linkuri pe nisa auto, transport si turism/marfa (depinde ce transporti)
daca ai posturi, incearca sa faci referire in post la alt post. Astfel vei crea o "plasa" de linkuri interioare, adica paginile la update pr vor avea toate de castigat. (gresesc?)
O treaba ar fi cumpararea de advertoriale, scri tu advertorialul cat mai obiectiv, cat mai bine si astfel vei obtine linkuri relevante.
5th October 2011, 00:17
Exact cum spune Marinel, linkuri relevante.
Si in postul lui diet.popu exista un gram de adevar insa nu cred in treaba cu autoritatea vs relevanta. Lucrurile sunt simple, atunci cand faci un link, fa-l in asa fel incat google sa creada ca e acolo natural, ca un vot al autorului. Daca o sa iti apara un link spre jocuri intr-o pagina despre politica sau religie... ceva nu e bine si google stie asta. Se face intr-adevar transfer de page authority insa nu este la fel de important pentru cuvantul tau cheie cum este un link relevant dintr-un site din aceeasi nisa
7th October 2011, 11:36
Un raspuns de nota 10 .. Ai un plus de la mine !!!

Postat în original de
100R
Ar trebui totusi specificat, da bine sa ai backlinkuri de pe nisa ta dar nu necesar, te poti pozitiona pe orice nisa fara un singur link de pe nisa ta.