Acele siteuri sunt in fata de mult timp pentru ca nu exista concurenta pe acea nisa.
Acele siteuri sunt in fata de mult timp pentru ca nu exista concurenta pe acea nisa.
care sunt cuvintele cheie ce le urmaresti ?
Aia ti se pare greu ? Sa bati site-uri fara linkuri si uitate de lume ? In 2 luni esti pe locul 1 daca muncesti cu cap.
Apicultura, video apicultura, apicultura video, centrifuga apicola, tratamente apicole cam astea le-am dus pe prima pagina.. De ce?
La keyword-urile alea ajungi pe primul loc cat se poate de usor. Concurenta este aproape inexistenta.
Bine parerea ta... Degeaba iti spun eu ca a durat poate jumate de an sa ajung pe prima pagina cu cuvantul apicultura ca tu o ti tot pe a ta..Ii ok poate tu esti mai descurcaret.
P.s
Daca doriti advertorial (recenzie) vand cu 5 euro care sa contina 2-3 link-uri pe apiculturavideo.blogspot.com, pana acum am vandut 2 si au decurs perfect (am postat aici ca nu pot la piata ca am 2 lini rosi si nu mi le ia nimeni)
Ultima modificare făcută de Aradean; 4th April 2011 la 20:44.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)